Evenimente

Street FOOD Festival revine weekend-ul acesta la Iași

„Frumoasă-i toamna în Moldova” e numele unei melodii care chiar dacă nu are foarte multe like-uri pe Youtube, versurile tot sunt 100% adevărate. Și mai frumoasă ca de obicei va fi între 12-15 septembrie când Street FOOD Festival va fi prezent la Iași. Nebunia culinară va cuprinde Grădina Ansamblului Palas, iar muzica live, activitățile pentru copii și alte surprize vin și ele să completeze o experiență specială.

Street FOOD Festival, revine weekend-ul acesta în Iași. Festivalul care a adus aromele interesante și preparatele apetisante aproape de gurmanzi și pofticioșI ne promite că și anul acesta ne vom bucura de preparate de street food delicioase și interesante și ne vom delecta cu specialități culinare din diferite colțuri ale lumii. Muzica live și cinema-ul outdoor vor întregi atmosfera festivalului și ne vor face zilele călduroase de toamnă mai frumoase și mai picante.

Dacă tot am discutat de mâncare, să nu uităm și de celelalte activități din festival care vor întregi atmosfera. Anul acesta, în premieră concertele de la Street FOOD Festival vor avea loc pe o scena 360 de grade, asta însemnând că fanii vor putea fi mai aproape de cântăreții loc preferați putând să danseze și să se bucure alături de ei din orice unghi. De altfel și experiența muzicală este una mai intensă pentru că genul acesta de concert te face să simți actul artistic mult mai aproape de tine. Printre artiștii care vor concerta în weekend la Street FOOD Festival se numără: Robin and the Backstabbers, Lucia, Jurjak, Gramofone, The Mono Jacks, precum și dj-i și artiști locali.

Chef  Foa va fi și el prezent la evenimentul de la Iași și împreună cu bucătarii desăvârșiți de la food truck-urile din festival ne vor încânta papilele gustative cu arome unice. Și anul acesta truck-urile cu bunătățuri au ajuns în mai toate colțurile tării, precum Oradea, Sibiu, Timișoara, Brașov, Baia Mare, Arad, Galați, Bacău, Iași, și bineînțeles și Cluj-Napoca.

Street FOOD Festival este un concept de festival care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca şi ulterior a fost dezvoltat în alte 11 oraşe. An de an festivalul a atras tot mai mulți „pofticioși” și participanți, iar în anul 2018 festivalul a fost vizitat de peste 800.000 de persoane care au avut ocazia să încerce rețete ingenioase și să participe la activităţi recreative. Revoluţia street food a avut un impact însemnat şi la nivel de comunitate prin conştientizarea nevoii de a-i ajuta pe cei defavorizaţi sau prin combaterea fenomenului de risipă alimentară.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top