After Party Review

Ultima zi din “Serbarile Timisoreana”

02082009001Ultima zi din “Serbarile Timisoreana” a fost cireasa de pe tort ca sa zic asa, Pasarea Colibri a facut ca lumea sa se simta minunat, a ridicat maini in aer, aplauze, sute de ieseni au cantat impreuna cu ei cele mai cunoscute piese precum “Pisica neagra”, “Canadiana”, “Hanul lui Manuc”, “Andri Popa”, “Vara la tara” si multe altele.
In perioada 31 iulie – 2 august la Iasi a rasunat muzica de buna calitate, au cantat trupele Zero, Compact, Vunk, Holograf si Pasarea Colibri.
Pe langa muzica am avut parte de jocuri si happening-uri care au intretinut atmosfera si au facut ca lumea venita sa se integreze in atmosfera.
Spre deosebire de anii trecuti fiecare perioada din istoria berii de la 1718 pana in prezent au fost marcate de intreceri, personaje din trecutul istoric, statui vii si tot felul de concursuri specifice.
Pe perioada festivalului am avut parte de multi participanti la concursul nostru online, in prima zi au castigat Ungureanu Ramona Gabriela, Iulia Baciu, Holban Nadia Carmen, in a doua zi Ionut Murgoci, Ioana Doroftea, Isache Adrian si in ultima zi Zainea Sorin, David Ovidiu si Novac Gelu-Alin.
Weekendul acesta, zona Pietei Palatului Culturii din Iasi a renascut, multa agitatie, oameni de toate varstele, bere, gratare si buna dispozitie, concursuri cu premii pe masura sarbatorii.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top