Evenimente

Targul de Craciun @ ERA Park, 11-12 decembrie

targ-bunatati-de-craciun-la-era-shopping-parkIn acest weekend, ERA Shopping Park pregateste tuturor iesenilor surprize cu iz de iarna si, in prag de sarbatoare, le aduce “Targul de Bunatati de Craciun”. Toti cei prezenti sambata si duminica in Galeriile Comerciale vor putea degusta si cumpara cele mai apetisante produse traditionale si cele mai delicioase dulciuri. In plus, duminica, grupul “Insira-te margarite” va incanta vizitatorii ERA Shopping Park cu un spectacol de sarbatoare.
Pentru ca iesenii s-au bucurat in numar mare de bunatatile traditionale expuse acum doua saptamani la targul de „Produse si obiceiuri moldovenesti”, ERA Shopping Park le aduce cadou o noua editie speciala cu prilejiul sarbatorilor de iarna.
Sambata si duminica, 11 si 12 decembrie, intre orele 10:00 si 18:00 va avea loc “Targul de Bunatati de Craciun”, unde 14 expozanti din mai multe zone ale tarii vor rasfata simturile culinare ale iesenilor cu cele mai savuroase produse pentru masa de sarbatori. Astfel, vizitatorii galeriilor comerciale vor fi cu un pas mai aproape de momentele magice ale iernii.

Miere de albine si propolis, placinte si paine de casa, turte traditionale, sarmale de post, fructe de toamna, branza telemea de vaca si oaie, smantana, unt si branza proaspata de vaci, cascaval de oaie si capra, gemuri, dulcetiuri si compoturi de casa, afumaturi de iarna sunt doar o parte din bunatatile cu care vor fi intampinati vizitatorii ERA Shopping Park in acest weekend. In plus, fata de editia trecuta, acestia se vor bucura si de produse de panificatie si turta dulce.

Duminica, incepand cu ora 12:00 iesenii vor simti magia iernii si se vor bucura de spectacolul de sarbatori realizat special pentru ei si oferit de “Insira-te margarite.” Micutii artisti vor canta si incanta vizitatorii ERA cu colinde si cantece de sezon.

[fblibebutton]
targ-bunatati-de-craciun-la-era-shopping-park

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top