Evenimente

Targul Traditional de Bunatati la ERA Shopping Park

targ-traditional-de-bunatati-la-era-park-iasiLa inceputul noului an Targul Traditional de Bunatati revine la ERA Shopping Park. Sambata si duminica, intre orele 10:00 si 18:00 iesenii vor putea degusta si cumpara din bucatele traditionale pe care expozantii targului le-au pregatit special pentru acestia. Distractia si buna dispozitie vor fi asigurate de ansamblul folcloric „Rapsozii Botosanilor” care au pregatit pentru publicul iesean un spectacol autentic de muzica si dans.
Aflat la prima editie din acest an, Targul Traditional de Bunatati readuce la ERA Park mult apreciatele produse traditionale. Expozantii le-au pregatit iesenilor o gama diversificata de alimente naturale si procesate. Printre bunatatile de care vizitatorii centrului comercial se vor bucura in acest weekend se numara afumaturi de iarna si zacusca, branza telemea de vaca si oaie, smantana, unt si branza proaspata de vaci, cascaval de oaie si capra, placinte si paine de casa, turte traditionale, mierea de albine si propolis, fructe, gemuri, dulcetiuri si compoturi de casa.

Buna dispozitie a primului targ din acest an este asigurata de membrii ansamblului folcloric „Rapsozii Botosanilor” care vor incanta publicul cu cantece populare, dansuri traditionale si obiceiuri iesene. Spectacolul are loc sambata, incepand cu orele 12:30 si 13:30.
Piata traditionala organizata in week-end la ERA Shopping Park face parte dintr-un proiect pe termen lung care doreste sa le aduca tuturor iesenilor un targ cu caracter semi permament de unde sa isi poata achizitiona cele mai gustoase si sanatoase alimente. Astfel, o data la doua saptamanii iesenii au ocazia sa se bucure de produsele de la Targul Traditional de Bunatati.

[fblikebutton]

targ-traditional-de-bunatati-la-era-park-iasi

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top