Stiri

Tarom va oferi zboruri către SUA, cu escală în Madrid sau Roma, începând din 1 februarie

O nouă veste pentru pasionații de călătorii transatlantice! Compania națională aeriană Tarom anunță cu entuziasm lansarea zborurilor zilnice, dus-întors, între aeroportul „Henri Coandă” (OTP) din București și cele două destinații emblematice din Statele Unite ale Americii: New York (JFK) și Miami. Pentru a asigura călătoriilor tale confortul și eficiența, zborurile vor include escale optime în Madrid sau Roma, de la 1 februarie înainte.

Aceste zboruri vor fi operate în strânsă colaborare cu partenerii din prestigioasa alianță Sky Team: Air Europa și ITA Airways. Parteneriatele astfel încheiate se dovedesc a fi mai convenabile, cu orare de zbor aliniate pentru a reduce la minim durata escalelor. Cu toate acestea, pentru călătoriile tale de neuitat, Tarom își propune să ofere și zboruri directe în viitor, deși, momentan, nu dispune de aeronave pentru distanțe atât de lungi.

Prețurile biletelor de avion pentru aceste călătorii de vis, dus-întors, încep de la 608 euro pentru New York și de la 785 euro pentru Miami. Tarifele includ bagajul de mână, bagajul de cală (1 bagaj de 23 de kg), precum și toate taxele aferente.

Cu planuri ambițioase pentru viitor, Tarom își propune să completeze rutelor de zbor și către alte destinații din SUA, să mărească frecvența zborurilor și să ofere o varietate de oferte tarifare adaptate nevoilor călătorilor.

Anunțul Tarom vine în contextul în care compania aeriană low-cost HiSky a anunțat, de asemenea, că va lansa zboruri directe către SUA, pe ruta București – New York, începând din data de 7 iunie 2024. HiSky, operatorul din Republica Moldova, a primit aprobarea pentru zboruri regulate către Statele Unite ale Americii în decembrie, și a adus în țară o aeronavă Airbus A330 pentru a opera curse pe această distanță, fără escală. Excitant și plin de opțiuni, universul călătoriilor internaționale se deschide din ce în ce mai mult pentru pasagerii dornici de explorare și aventură.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top