Evenimente

Strategie Publicitara si Relatii Publice team ADventure

macheta-conferinta-team-adventurePRIME Iasi, Asociatia Europeana a studentilor la Relatii Publice si Comunicare, filiala Iasi, organizeaza Conferinta team ADventure!
Pe data de 6 noiembrie, in Aula Magna a universitatii „Al. I. Cuza”, Iasi, incepand cu orele 12:00, va avea loc Conferinta team ADventure, eveniment ce face parte din Festivalul Concurs de Strategie Publicitara si Relatii Publice team ADventure.
Conferinta se adreseaza atat studentilor inscrisi in concurs, cat si tuturor celor interesati de domeniul comunicarii si relatiilor publice.
Cei trei invitati, Alexandru Negru (HeadIdea), Marian Crenganis (Media Zone Productions) si Valentin Tatar (Agency One) vor aborda teme precum importanta campaniilor de pozitionare pentru o companie, strategiile de comunicare pentru constientizarea necesitatii unui produs/serviciu pe piata si rebranding-ul.
PRIME Iasi este o organizatie studenteasca, nonguvernamentala, nonprofit, apolitica, bazata pe voluntariat, filiala a PRIME Romania. PRIME Romania este afiliata la PRIME – Asociatia Europeana a Studentilor la Relatii Publice si Comunicare.

macheta-conferinta-team-adventure

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Tweets that mention Festivalul Concurs de Strategie Publicitara si Relatii Publice team ADventure | Portalul orasului Iasi 4u -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top