Culturale

“Egoistul” cu Radu Beligan @ CCS, 5 decembrie

Hai la teatru! Luni, 5 decembrie la Iasi, ora 19:00 are loc piesa de teatru “Egoistul” in regia lui Radu Beligan, distributia alcatuita din Radu Beligan, Simona Bondoc/Carmen Stanescu, Damian Crasmaru, Tomi Cristin/Marin Moraru, Sanda Toma, Mihai Niculescu, Lamia Beligan, Medeea Marinescu/Ileana Olteanu, Cesonia Postelnicu, Silviu Biris.
O piesa autobiografica, o viziune lucida, putin cinica, despre viata si moarte, despre iubire si casnicie, despre parinti si copii, despre sanatate si boala, despre prietenie, egoism in primul rand dar si generozitate. Si despre teatru si dramele lui contemporane. Un umor exploziv, o replica stralucitoare si o eleganta verbala rar intalnita.

Pe masura ce asistă la dezmatul fiicelor, la esecul fiului, la presiunile prietenului, la reprosurile amantei, la resentimentele fostei sotii si, nu in ultimul rand, la dezastrele instalatiilor menajere, un cunoscut autor dramatic isi scrie piesa.
“Egoistul”, un spectacol in care Jean Anouilh se pare ca si-a ascuns biografia sub chipul maestrului Radu Beligan.

Sunteti invitati luni, 5 decembrie 2011 la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi la piesa “Egoistul”, in regia maiestrului Radu Beligan.

Pretul biletelor 100 – 120 RON, acestea se gasesc la casa de bilete a salii de spectacol si la agentia teatrala Iasi.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top