Evenimente

Teatru: Frilensăr @ Cafeneua Maideyi, 11 mai

Teatru: Frilensăr @ Cafeneua Maideyi, 11 maiFrilensăr reprezintă, în primul rând, un om cu o idee, iar mai apoi poate deveni orice cu ajutorul imaginaţiei. Noi am început cu teatru, o arta care le cuprinde pe toate, pentru că aici ne-am regăsit, pentru că aici am găsit o scenă şi o lumină pentru ceea ce vrem să transmitem.
Despre piesa „ Frilensăr” nu vom spune prea multe. Este un spectacol creat, jucat şi simţit de aproximativ o mâna de licenţiaţi în artele spectacolului (şi nu numai) ce s-au întâlnit într-o bună zi din întâmplare. În rest povestea este una simplă: un om a întâlnit odată un alt om doar că, după ce au trăit o vreme frumos, oamenii s-au îndepărtat. Primul om a întâlnit curând un alt om, în timp ce al doilea om s-a rătăcit printre oameni.

A trecut o perioadă, o lungă perioadă, dar după ce primul om s-a eliberat de al treilea om, s-a reîntâlnit, întâmplător,cu cel de-al doilea om. Şi ca totul să capete şi savoare a apărut şi un al patrulea om care e „neom” . Aţi înţeles ? Dacă nu, nu-i nimic, suntem oameni.

Teatru: Frilensăr @ Cafeneua Maideyi, 11 mai

Distribuţia:
George Cocoş
Daniel Chirilă
Claudia Chiraş

Bilete: 13 lei
Rezervări: 0749382554

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top