Evenimente

The Bastards Events – The MOVIE, 28 octombrie

The Bastards Events - The MOVIE, 28 octombrie
Echipa bastarzilor vine cu o super petrecere intr-o locatie neexploatata pana acum. Este cea mai indrazneata si nonconformista locatie in care am organizat o petrecere pana acum si credem noi ca o sa va placa.

Pregatim vizualuri nemaivazute, sunete nemaiauzite si o afmosfera unica.

In rolurile principale: Alexandra Paduraru, Catalin Popa, Gabriel Purice, Alexandru Tiptil.

The Bastards Events - The MOVIE, 28 octombrie

BILETE:

– Acces gratuit –
Daca esti in baza de date Bastards trebuie doar sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de facebook cu numele complet, numarul de telefon si adresa de email. Iti vom trimite gratuit biletul tau de acces valabil pentru o singura persoana.
Aceste bilete se pot solicita pana cel tarziu pe 27 Octombrie inclusiv. Daca nu ai apucat sa iti revendici biletul gratuit pana atunci, poti achizitiona unul de la intrare (in limita locurilor disponibile).

– bilet 20 lei –
Daca nu esti in baza de date dar vrei sa petreci cu noi, acum ai prima ocazie. ATENTIE! Avem doar 100 de bilete la 20 de lei puse la bataie pentru a fi achizitionate in avans. Biletele sunt valabile pentru o singura persoana.

– bilet 30 lei –
Daca ai aflat tarziu de eveniment sau abia in ultima zi te-ai hotarat sa vii la petrecere, costul biletului de intrare in seara evenimentului va fi de 30 de lei. Locurile vor fi limitate asa ca iti recomandam sa ajungi cat mai devreme.

Pentru cei care sunt deja in baza de date:
Am adunat aproximativ 4000 de oameni frumosi in listele noastre pe parcursul anilor. Aici tragem linie si continuam cu un nou capitol.
Nu se mai pot adauga persoane noi. Nu se mai accepta recomandari.

Locatia se va anunta in ziua de vineri (28.10) pe pagina evenimentului.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top