Stiri

Tinerii si agricultura

15311511_1194489850631402_783535838_o

In Iasi a inceput domeniul imobiliar sa prinda foarte bine la modul ca in ultimii 5 ani s-au construit locuinte precum nu s-au construit in ultimii 20 de ani si acest lucru se datoreaza faptului ca acum exista foarte multe locuri de munca in diverse domenii de activitate dar aceasta crestere a venit in primul rand odata cu dezvoltarea IT-ului ce a generat mii de locuri de munca.

Este si normal cand piata ofera atat de multe joburi ca dezvoltatorii de locuinte sa construiasca si la fel este normal si ca statul sa se puna de acord cu acordarea unor credite impreuna cu bancile pentru acesti tineri ce vor prima lor casa.

Viata la bloc este diferita in mare parte fata de cea de la casa si uimitor este ca din ce in ce mai multi tineri vor un “apartament pe pamant” adica mai pe scurt o casuta mica cu maxim un etaj dar care sa aiba si un pic de curte. Au fost cazuri in care oamenii s-au mutat la casa si care si-au descoperit noi vocatii si anume agricultura, iar cele mai cautate produse pe online pentru cei care se muta la casa sunt “masini de tuns iarba”.

Romania sta bine la capitolul agricultura si senzatia sta in faptul ca majoritatea oamenilor care au afaceri in acest domeniu sunt oameni pana in varsta de 40 de ani adica tineri. Pe vremuri munca la camp era foarte grea dar din fericire si la acest capitol tehnologia si-a pus ampreta destul de puternic. Acum nu mai este nevoie de sute de oameni care sa planteze si sa culeaga acum utilajele agricole sunt moderne si fac treaba mult mai bine dar in primul rand mult mai repede.

15321543_1194489873964733_359902259_o

Ogorul.ro este un magazin online ce ofera produse, servicii si solutii profesionale pentru agricultura si produse care acopera toate nevoile din jurul casei si gradinii. In plus acestia ofera un consultant de calitate pentru culturi de calitate dar si pentru cei care cauta sa aiba productii mari. Pe langa asta tot ei ofera consiliere pentru obtinerea de fonduri pentru culturi mai mari si mai bogate astfel ca agricultura sa fie o adevarata afacere de viitor din care se pot construi imperii.

Ogorul Retail a fost lansat la finalul anului 2015 din nevoia celor care vor ajutor in astfel de afaceri ce tin de gradinarit, agricultura si multe altele, mai pe scurt acesti oameni sunt niste profesionisti gata sa ajute pe oricine doreste informatii si care vor sa treaca de la simplii agricultori la niste oameni de afaceri in toata regula. Acestia au reusit sa faca un site atat de intuitiv astfel incat puteti gasi orice la o distanta de un click, sa ne gandim de exemplu doar la motocultor si dupa o simpla cautare, Ogorul reuseste sa-ti afiseze toate produsele de la cel mai ieftin la cel mai performant astfel incat alegerea utilizatorului sa fie o placere.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top