Stiri

Oferta lunii decembrie la centrul Dietis

Oferta lunii decembrie la centrul Dietis
Pentru ca se aproprie perioada sarbatorilor iar doamnele si domnisoarele alearga dupa tinute cat mai deosebite, centrul Dietis a pregatit o oferta perfecta pentru ca dvs sa aratati minunat in seara dintre ani.

Centrul Dietis a creat un pachet complet de scadere in greutate si remodelare corporala. Echipa centrului Dietis formata dintr-un nutritionist, antrenori si maseori vine in ajutorul vostru astfel incat pana la finalul anului sa ajungem la rezultate deosebite.

Nutritionistul Anca Buruciuc va face o evaluare nutritionala amanuntita si va crea meniuri personalizate monitorizandu-va greutatea pe parcursul a 4 saptamani.

Antrenorii centrului va asteapta la antrenamente cu un abonament full la sala. Puteti alege intre pilates, step aerobic, kangoo jumps, tae bo , TRX si banda. Programul salii il gasiti pe pagina de facebook.
Specialistii in intretinere corporala va invita la remodelara cu un pachet de 10 sedinte la masaj anticelulitic cu ventuze, miere si bete de bambus sau la termocuverta si electrostimulare.

Pachetul “Silueta perfecta de sarbatori” are o reducere de 300 de lei, pretul final fiind de 500 lei si include:
-evaluare nutritionala
-plan alimentar individualizat
-abonament full la sala
-10 sedinte de masaj

Pentru detalii, contactati-ne la numarul de telefon 0740715632.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top