Stiri

Airsoft pentru pasionatii de strategii si adrenalina

Airsoft pentru pasionatii de strategii si adrenalina

Si daca tot am vorbit despre magazinele online destinate pasionatilor de airsoft acum vine momentul in care vorbim despre un magazin atat online cat si offline al armelor si echipamentelor de airsoft. Candva era si la Iasi unul dar acum vom discuta putin despre unul ce se afla in alt colt de tara, binenteles ca puteti comanda pe internet dar daca aveti drum prin Constanta si va pasioneaza acest domeniu de activitate trebuie sa-i faceti o vizita obligatoriu.

Airsoft Megastore nu este un magazin destinat doar pentru airsoft Constanta ci pentru toti cei care au acest hobby in sange. Este un fel de magazie Counter Strike, unde gasiti de la cele mai simple pana la cele mai sofisticate arme dar si cele mai faine echipamente destinate acestui sport.

Fara sa intram in prea multe detalii si prea multa lauda acest magazin a realizat un fan club al pasionatilor unde toti cei care vor sa intre in detalii mai amanuntite pot sta la o cafea cu angajatii acestui magazin airsoft Constanta dar si cu alti pasionati este un fel de forum al oamenilor ce iubesc acest hobby.

15310225_1194490963964624_1290822418_n

Orice pasiune trebuie hranita cu informatii noi dar si cu alti oameni care impart acelasi gust pentru airsoft. Peste tot in taras e fac astfel de competitii si multi vor dincolo de o simpla petrecere a timpului sa devina mai buni in ceea ce fac. Precum sunt jocuri care stimuleaza inteligenta copiilor asa si airsoftul poate face din time un foarte bun strateg, un manager de companie ar putea exersa manuirea angajatilor prin strategii dobandite sau dezvoltate prin airsoft, dar acesta este un subiect prea complex pentru a ne destainui ideile si explicatiile prin cateva cuvinte.

Toti pasionatii de airsoft pot calca pragul atat virtual cat si real in magazinele celor de la Airsoftmegastore din Constanta, locul une pot invata si impartasi din povestile pline de actiune si adrenalina. Vizualizati magazinul Airsoftmegastore prin urmatorul link: https://goo.gl/maps/VVh7Wqsfcg42.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top