Stiri

Together X – 10 ani de IQOS sărbătoriți la Iași! „Ne bucurăm împreună și asta mă face să simt că aparțin comunității”

Together X – 10 ani de IQOS sărbătoriți la Iași

Petreceri organizate exclusiv pentru noi, membrii comunității IQOS, artiști internaționali de top, experiențe imersive inedite – toate acestea te fac să simți că ești special și că aparții unei comunități speciale.” Așa descriu participanții adulți evenimentul aniversar Together X.

În seara zilei de 28 iunie, la Grădina Palas din Iași, a avut loc evenimentul Together X pentru a  celebra 10 ani de IQOS. Aniversarea a fost memorabilă, iar invitații au fost co-autori ai scenariului evenimentului. Cu ajutorul tehnologiei, spațiul s-a transformat într-o veritabilă simfonie de mișcare și culoare. Accesoriile personalizate s-au combinat cu activările generate digital pentru a oferi o experiență complexă. Britanicii de la Disciples și doi DJ autohtoni renumiți, Du Mad și Moonsound, au pus muzică.

 Toate surprizele pregătite au fost interesante, dar momentul cel mai cool pentru mine a fost trupa de dans și Jibril. Comunitatea IQOS înseamnă prietenie. Înseamnă călătorie. Înseamnă oameni cool”, a mărturisit Diana Dumitrescu.

 Spiritul comunității nu are granițe, o confirmă chiar cei care s-au (re)întâlnit sub semnul Together X: „Aici, la Iași, am întâlnit oameni cu care m-am văzut la IQOS Together X în Atena, București sau Cluj. Am dansat din nou împreună până dimineața și ne-am promis să repetăm experiența cu proxima ocazie.

„⁠A fost fain să văd la un loc un grup de oameni mișto, care țin pasul cu vremurile, care înțeleg că inovația merge mână în mână cu ideea de mai bine și că numai împreună putem avansa”, spune și designerul Zarug.

De 10 ani în România, IQOS a reușit să reunească în jurul brandului una dintre cele mai active și mai creative comunități, căreia i-a oferit sute de experiențe memorabile și evenimente pline de culoare. Călătoria către un viitor fără fum continuă, iar acest eveniment aniversar, care face parte dintr-o serie organizată în București, Cluj-Napoca și Iași, precum și experiențele oferite, reiterează promisiunea pe care brandul o face pentru un viitor împreună.

Together X – 10 ani de IQOS sărbătoriți la Iași

Material susținut de IQOS

IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care provoacă dependență. IQOS este destinat adulților care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top