Stiri

Top 3 idei de cadouri pentru o zi de naștere

Chiar dacă la prima vedere pare un lucru facil, să alegi cadoul potrivit pentru o zi de naștere nu e tocmai ușor. De aceea, trebuie sa analizezi bine lucrurile și să te gândești sau să ceri informații suplimentare despre persoana sărbătorită, ca să afli ce i-ar plăcea să primească ori care sunt pasiunile sale, astfel încât să alegi cea mai bună opțiune. Așadar, iată mai jos câteva idei de cadouri pentru a face pe cineva fericit. 

Cadouri personalizate

Fiecare persoană are un anumit hobby la care apelează de fiecare dată când vrea să se relaxeze, să se distreze sau să își petreacă timpul liber într-un mod plăcut. Așadar, fie că e vorba de părinți, cei mai buni prieteni, parteneri de cuplu sau colegi, sigur au o pasiune despre care vorbesc în mod constant. Drept urmare, mai ales când e ziua lor de naștere, le poți dărui un cadou personalizat, în funcție de context. De exemplu, le-ai putea lua un tricou cu un text amuzant inscripționat, o cană pe care scrie un mesaj, o caricatură la comandă, o minge de fotbal, un echipament sportiv sau orice alt cadou care să îi emoționeze. 

Cadouri clasice

De exemplu, dacă e ziua iubitului, a soțului sau a celui mai bun prieten îi poți oferi un cadou de care să se bucure cu adevărat, precum o sticlă de whisky sau alte tipuri de bauturi alcoolice spirtoase pe care să le savurați împreună într-o seară de weekend, unde să stați la povești. De asemenea, în cazul în care e ziua de naștere a unei domnișoare sau doamne, cu siguranță mergi la sigur cu un buchet de trandafiri și cu o cutie de bomboane. Pe de altă parte, când vine vorba de cadouri clasice, mai putem menționa și un parfum de calitate, un ceas elegant, un obiect vestimentar ori accesoriu, sau o pereche de pantofi. 

Cadouri în funcție de context

Mai precis, chiar dacă este ziua de naștere a unei persoane dragi, poți să alegi cadoul potrivit în funcție de anumite criterii. Poate că tipul sau tipa respectivă s-a mutat recent într-o casă nouă, așa că, îi poți oferi un obiect practic care să îi faciliteze viața de zi cu zi, cum ar fi un espressor, un cuptor cu microunde, un blender sau orice alt aparat care i-ar putea îmbunătăți traiul. 

 

De asemenea, poate că cineva a devenit părinte recent ori are copii care au o vârstă fragedă, așa că poți să le duci în dar jucării, cărți de colorat, jocuri de societate sau alte lucruri folositoare pentru cei mici, ori unele pe care să le folosească ca să se distreze. 

 

Pe de altă parte, poate că părinții sau bunicii tăi se plâng că nu le mai funcționează telefonul mobil, așa că le poți lua un model nou sau chiar o tabletă. În același mod, ai putea participi la ziua unui adolescent sau student, deci, ai putea să le cumperi un joc video, ori cărți pentru facultate. 

 

Totodată, în funcție de cât ești de apropiat de persoana respectivă și cât îți e de dragă, poți să duci lucrurile la alt nivel. Ai putea, de exemplu, să plănuiești o cină romantică la un restaurant select, ori să-i faci o surpriză și să iei bilete de avion pentru o destinație exotică, unde să sărbătoriți împreună această zi specială. În plus, ai putea să îi oferi o bijuterie elegantă, precum o pereche de cercei, un inel sau un lănțișor. 

 

Până la urmă, indiferent de valoarea cadoului respectiv, tot ce contează e să îl oferi din suflet, astfel încât persoana căreia îl oferi să se simtă apreciată și să petreceți clipe frumoase împreună atunci când sărbătoriți ziua ei de naștere. 

 

Sursă foto: Shutterstock.com 

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top