Stiri

Top 5 Stiri din Iasi, Luni 22 Mai 2023

In fiecare zi incercam sa facem un top 5 al stirilor din Iasi, cele mai importante noutati care marcheaza evenimentele din orasul Iasi, incercam sa evitam stirile politice, acuzatii dar si pe cele publicitare. Ne puteti urmari pe InstagramFacebook dar si pe canalul nostru de Telegram.

Facem o sinteza a zilei, daca aveti sugestii de stiri puteti sa le publicati in zona de comentarii de mai jos, singura regula este de a mentine subiectele publicate. Trecem printr-o situatie fara precedent, asa ca va recomandam sa ascultati si sa respectati cu strictete recomandarile autoritatilor.

STIRI SCURTE:

Curs Valutar
Euro – 4.9783 Lei sus
Dolar american – 4.6091  Lei sus
Lira sterlină – 5.7298 Lei sus
Francul elveţian – 5.1083 Lei sus

Sindicatele din educaţie au anunţat, duminică, după negocierile de la Palatul Victoria cu premierul Nicolae Ciucă, cu liderul PSD Marcel Ciolacu şi cu mai mulţi miniştri, că greva din învăţământ va continua şi va avea loc luni, iar durata ei va depinde strict de răspunsul pe care îl va da Guvernul şi, bineînţeles de dorinţa colegilor. (news.ro)

Cele 9 perechi de concurenți care pornesc anul acesta pe Drumul Soarelui, în America Express, ediția a 6-a.

STIRI DIN IASI:

La Iași urmează temperaturi de 28 de grade Celsius. Dar apar și tunetele. Vremea pe regiuni. (Ziarul de Iasi)

Politehnica Iași a ridicat trofeul de campioană (Liga 2). Mii de fani au fost prezenți la stadion pentru a sărbători alături de jucători. (bzi.ro)

Zeci de străzi vor intra în șantier: se va lucra la rețelele de apă și canalizare. (apix.ro)

Concerte ale Filarmonicii “MOLDOVA” Iași in perioada 26 mai – 02 iunie 2023. Vineri, 26 mai 2023, orchestra simfonică a Filarmonicii MOLDOVA, sub bagheta dirijorului VLAD CONTA, vă invită la o nouă întâlnire cu ritmurile clasice. (Stirea de Iasi)

Filmul zilei: Based On A True Story | Official Trailer | Peacock Original

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top