Stiri

Top 5 Stiri din Iasi, Marti 26 Noiembrie

In fiecare zi incercam sa facem un top 5 al stirilor din Iasi, cele mai importante noutati care marcheaza evenimentele din orasul Iasi, incercam sa evitam stirile politice si pe cele publicitare.

Facem o sinteza a zilei, daca aveti sugestii de stiri puteti sa le publicati in zona de comentarii de mai jos, singura regula este de a mentine subiectele publicate. La finalul rubricii, vom publica si cate un cont de instagram.com a cate unui iesean care contribuie in anumita masura la imaginea orasului dar si cate un blog post.

Oferte de Revelion 2020 in Iasi
Vezi ce oferte au restaurantele din Iasi pentru petrecerea de Revelion 2020.

Ofertă valabilă LUNI și MARȚI intre orele 🕓16:00-22:00🕙 la Mado Iasi Palas Mall și Mado Iasi Iulius Mall
Cei de la Mado ofera shaorma la lipie 1+1 gratis, luni si marti intre orele 16:00 si 22:00. Cere oferta de la angajatii Mado.

Premieră pe Pietonalul din Iasi: roată carusel de 30 metri înălţime
Montarea acesteia a început deja. Din acest motiv era ieri restrictionat traficul in zona. Pietonalul va fi extins până la Casa Modei in preajma sarbatorilor de iarna, dar şi pe strada I.C. Brătianu. Ce alte măsuri şi evenimente a anunţat Primăria?

elefant.ro

Iluminatul festiv va fi aprins în Iași pe 30 noiembrie
Primarul Iașului, Mihai Chirica, a declarat că iluminatul festiv va fi aprins în acest an sâmbătă, 30 noiembrie. Primele ornamente care vor fi deschise vor fi cele din centrul Iaşi şi apoi, treptat, cele din cartiere.
În centrul Iaşului, pe pietonalul Ştefan cel Mare, va avea loc Târgul de Crăciun, iar Primăria spune că, faţă de anii precedenţi, evenimentele vor fi mult mai „vizibile“.

Ultimele date despre Dacia Sandero: motor hibrid și platforma lui Clio. Moment istoric pentru marca românească de automobile
Dacia Sandero va fi lansată oficial la Paris in toamna anului 2020, iar primele fotografii vor fi publicate cu aproximativ o lună înainte. Subcompacta dezvoltată de Renault pentru marca Dacia vine cu o serie de noutăți remarcabile: în primul rând, este pentru prima dată când se renunță la platforma B0, derivată din modelul Clio 2, lansat în 1998.

Adoptat de Senat: Cota de TVA scade de la 19% la 16% începând de la1 ianuarie 2020
Luna trecută, senatorii au adoptat cu 74 de voturi pentru, nici o abţinere şi nici un vot împotrivă, propunerea legislativă, nr. 317/2019, pentru modificarea şi completarea art.291 din Legea nr.227/2015 privind Codul fiscal, care propunere scărease cotei generale de tva de la 19% la 16%.

Zona Sf. Andrei: cum se transformă o mahala într-un motor de creștere urbană?
Zona Sf. Andrei face obiectul unei investiții de amploare ce se pregătește în centrul Iașului. Aici ar urma să se ridice clădiri de birouri, să se amenajeze parcuri și să se modernizeze infrastructura rutieră, prin crearea de noi accese auto și pietonale și lărgirea arterelor rutiere existente.

Dosarul Colectiv: Procurorii cer pedeapsă de 15 ani pentru Cristian Piedone și alți foști angajați ai Primăriei
Procurorii au cerut, la dezbaterile din dosarul Colectiv de la Tribunalul București, pedeapsă orientată spre maximum pentru Cristian Popescu Piedone și pentru alte foste angajate ale Primăriei Sectorul 4, pentru abuz în serviciu și complicitate la abuz în serviciu, transmite Mediafax. Pedeapsa pentru aceste fapte este de la 3 la 15 ani.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top