Stiri

Top 5 Stiri din Iasi, Miercuri 31 Mai 2023

In fiecare zi incercam sa facem un top 5 al stirilor din Iasi, cele mai importante noutati care marcheaza evenimentele din orasul Iasi, incercam sa evitam stirile politice, acuzatii dar si pe cele publicitare. Ne puteti urmari pe InstagramFacebook dar si pe canalul nostru de Telegram.

Facem o sinteza a zilei, daca aveti sugestii de stiri puteti sa le publicati in zona de comentarii de mai jos, singura regula este de a mentine subiectele publicate. Trecem printr-o situatie fara precedent, asa ca va recomandam sa ascultati si sa respectati cu strictete recomandarile autoritatilor.

STIRI SCURTE:

Curs Valutar
Euro – 4.9640 Lei sus
Dolar american – 4.6302  Lei sus
Lira sterlină – 5.7480 Lei sus
Francul elveţian – 5.1284 Lei sus

Deflectorul pentru aer conditionat NEVERMORE este un dispozitiv ingenios conceput pentru a imbunatati fluxul de aer al sistemelor de aer conditionat. Acesta este dotat cu un sistem de ajustare a pozitiei si dimensiunii reglabile, ceea ce il face foarte versatil si usor de utilizat pentru a obtine o racire optima in incaperile dumneavoastra.

Cu o lungime ajustabila intre 56 si 108 cm, deflectorul poate fi reglat pentru a se potrivi perfect la dimensiunea oricarui sistem de aer conditionat. Designul sau practic permite utilizatorilor sa directioneze fluxul de aer intr-un mod mai eficient, astfel incat sa se poata evita zonele cu circulatie redusa a aerului si sa se optimizeze distributia de aer racoros.

In general, deflectorul NEVERMORE pentru aer conditionat este un accesoriu excelent pentru toti cei care doresc sa isi optimizeze circulatia aerului si sa obtina o racire mai eficienta in interiorul incaperilor. Datorita designului sau inovator si dimensiunilor reglabile, acesta este o solutie ideala pentru orice sistem de aer conditionat, indiferent de dimensiunea acestuia. (detalii si comanda aici)

Marius Ionescu, vicepreşedinte în cadrul Sindicatului Naţional al Poliţistilor şi Personalului Contractual (SNPPC), a anunţat că poliţiştii ies în data de 6 iunie în stradă, urmând să picheteze Ministerul de Interne şi Ministerul Muncii. Poliţiştii sunt nemulţumiţi, pe lângă salarizare, de introducerea pensiilor militare în PNRR, dar şi de majorarea vârstei de pensionare în sistem până la 65 de ani. (news.ro)

STIRI DIN IASI:

Ce poţi faci cu copilul mâine, de 1 Iunie? O mulţime de evenimente în tot oraşul dedicate celor mici. (Ziarul de Iasi)

Șeful Aeroportului Iași: anul acesta vom avea un trafic de până la 2,5 milioane de pasageri. Romeo Vatră, directorul aerogării ieșene, a estimat că, anul acesta, va fi înregistrat un trafic cuprins între 2,3 și 2,5 milioane de pasageri. Estimarea acestuia vine în contextul în care luna mai a adus un nou record la Aeroport, respectiv peste 230.000 de pasageri. (apix.ro)

Primul autobuz electric dintr-un nou lot de 24 de astfel de autobuze va ajunge astazi la Iasi. Primul autobuz electric cu lungimea de 10 metri, achizitionat cu fonduri europene, a fost încărcat de furnizorul din Ilfov și va ajunge astazi in garajul Companiei de Transport Public Iasi. Iașul va beneficia de 24 de astfel de autobuze electrice de 10 metri, în valoare de 64,8 milioane de lei, de la SC BMC Truck&Bus SA. Acestea vor fi livrate până la sfârșitul anului. (Stirea de Iasi)

Filmul zilei: NO HARD FEELINGS – Official Red Band Trailer #2

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top