Stiri

Tot ce trebuie sa stii despre utilitatea unei masini de spalat vase

Utilizarea masinii de spalat vase are multe beneficii, mai mari decat iti imaginezi la inceput. Daca atunci cand esti tanar nu apreciezi utilitatea si beneficiile unei masini de spalat vase, odata cu inaintarea in varsta, cu marirea familiei, aparitia copiilor, schimbarea obiceiurilor culinare acest lucru se va schimba si vei descoperi cat de utila este masina de spalat vase.

Fiind deosebit de utila pentru uz casnic, masina spalat vase te ajuta sa castigi timp pretios. Vei economisi bani, vei putea organiza petreceri fara sa ai grija vaselor murdare rezultate dupa petrecere si iti vei proteja mainile de detergentul ce iti afecteaza pielea si unghiile.

Ce trebuie sa stii inainte de a cumpara o masina de spalat vase?
Toate masinile de spalat vase moderne care folosesc tehnologii de ultima generatie sunt de clasa energetica A si au un consum de apa si energie mic.

O masina de spalat vase de noua generatie are o medie a consumului de apa cuprinsa intre 7 si 13 litri per program, in functie de marimea acesteia si de programul ales. Oricum ar fi, consumul este mult mai mic fata de o spalare manuala a vaselor, unde stai cu robinetul pornit pentru fiecare vas in parte.

Calitatea detergentului folosit determina calitatea spalarii vaselor
Indiferent de cat de buna este masina de spalat vase, daca folosesti detergenti si consumabile de proasta calitate, vasele nu se vor spala bine. Trebuie ales un detergent bun, special pentru masina ta, plus un lichid de clatire, solutie alticalcar si sare speciala.

Cum trebuie asezate corect vasele in masina de spalat?
Inca un factor foarte important care influenteaza calitatea spalarii este modul in care sunt aranjate si organizate vasele in masina spalat vase. Acestea trebuie puse in locurile special dedicate, pentru ca apa sa ajunga la fiecare in parte. Daca asezi mai multe vase decat prevede masina, sau daca le pui lipite unele de altele, atunci apa nu va ajunge la ele, indiferent de cat de buna este masina, ele nu vor fi spalate corespunzator.

Dupa ce criterii alegi masina spalat vase potrivita?

  1. Dimensiunile potrivite pentru tine

Trebuie sa decizi ce dimeniuni sa aiba masina de spalat vase. Ea trebuie sa aiba un loc potrivit in bucatarie, langa teava de apa, priza si evacuare. Poti opta pentru masini cu dimensiuni de 45 cm, 55 cm si 60 cm pentru masinile de spalat compacte, iar pentru cele incorporate 45 cm si 60 cm.

2.Flexibilitate in aranjarea vaselor

Pentru o mai buna eficienta, alege o masina de spalat vase care are suporti pentru farfurii si cosuri pentru tacamuri.

  1. Functii multiple si diversificate

Pentru a avea posibilitatea de a curata vasele in functie de gradul de incarcare este indicat sa alegi o masina de spalat vase cu un numar mare de programe si functii de spalat. Cele mai intalnite programe sunt: spalare rapida, spalare delicata, incarcare la jumatate, program uscare cu jet de aer, igienizare vase, etc.

  1. Afisajul masinii de spalat vase este inca un aspect important. Specialistii recomanda sa alegi o masina de spalat vase cu afisaj electronic pentru ca in acest fel vei avea afisate toate informatiile necesare (durata programului, timpul ramas, informatii detergent, sare, etc.).

Comanda simplu si rapid
Daca ti-ai dat seama ca ai nevoie de o masina de spalat vase pentru tine si familia ta, intra aici  si vezi cele mai noi oferte. Gasesti in catalogul Bricomix o sumedenie de produse pentru uz casnic menite sa usureze utilizatorilor de pretutindeni activitatile de zi cu zi.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top