Stiri

 Totul despre biciclete electrice

Traficul tot mai aglomerat şi imprevizibil din marile oraşe din România, precum şi lipsa unui sistem de transport în comun bine pus la punct îi fac pe tot mai mulţi să caute mijloace alternative de transport cu care să ajungă zilnic la locul de muncă, sau de ce să nu facă o mică plimbare care să le aducă şi beneficii. Astfel, mersul pe bicicletă conduce în topul metodelor alternative pe care romanii le aleg, după modelul ţărilor occidentale, care au dezvoltat spectaculos infrastructura pentru biciclişti în ultimii ani.

Însă, în ceea ce priveşte mersul pe bicicletă sunt persoane care la ora actuală nu stăpânesc bine acest lucru, ceea ce înseamnă că o bicicletă electrică este soluţia ideală în acest caz. De unde o putem procura, şi cum funcţionează? Rămâi alături de noi şi vei afla.

Bicicleta eclectică are 3 componente mari şi late: baterie, motor şi tren de rulare. Este o variantă ideală pentru cei care vor să facă un pic de mişcare în aer liber, care evita aglomeraţia excesivă şi nu în ultimul rând care vor să înveţe încetul cu încetul mersul pe bicicletă.

De unde le procurăm?

Monkey Board este mereu la dispoziţia dumneavoastră cu o gamă largă de biciclete electrice, special create pentru fiecare dintre noi. Cu un simplu click descoperă lumea fascinantă a bicicletelor.

De asemenea, acest sport are şi numeroase avantaje pe care le vom prezentare în cele ce urmează:

Economiseşti o sumă consistentă de bani

Romanii cheltuie, în medie, aproximativ 20% din veniturile lunare pentru benzină şi pentru a-şi întreţine autoturismul. Într-un an, întreţinerea maşinii, cu tot cu asigurările necesare şi inspecţiile tehnice obligatorii, poate ajunge să coste şi câteva mii de euro

Te simţi mai energic şi productiv

De multe ori, timpul pierdut în ambuteiaje ne distruge productivitatea încă de dinainte de a ajunge la serviciu. Chiar dacă îţi bei zilnic cafeaua acasă, tot te vei simţi lipsit de energie când, în sfârşit, ai găsit un loc de parcare lângă birou.

 

Te vei simţi mai sănătos

Toate beneficiile observate creşteau proporţional cu distanţa pe care oamenii o aveau de parcurs cu bicicleta. De altfel, mersul pe bicicletă este asociat şi cu reducerea stărilor de depresie şi anxietate şi poate ameliora insomniile, în cazul celor care au probleme cu odihna în timpul nopţii.

Aşadar, mersul pe bicicletă are numeroase beneficii pentru cei care decid să renunţe la maşina sau la transportul în comun

 

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top