Stiri

Traduceri in/din peste 30 de limbi – diversitate si profesionalism la INOVA

2004 a fost anul in care o noua afacere de succes prindea contur. Iata ca 2014 i-a prins pe cei de la INOVA bucurandu-se doar de reusite. 2024, atunci cand vor implini 20 de ani de activitate, promite sa fie cu mult mai incarcat de succes. INOVA este o istorie, un birou de traduceri cu experienta ce se remarca prin profesionalism si solutii de top, mereu actualizate.

Cand vine vorba de traduceri, publicul va cauta intotdeauna diversitate. Un birou ce poate oferi servicii ce implica traduceri din/in mai multe limbi va fi alegerea fruntasa, mai ales daca si profesionalismul caracterizeaza ofertele in cauza. INOVA Traduceri este birou de traduceri ce ocupa un loc admirabil in topul preferintelor romanilor la capitolul traduceri profesionale. Iata si de ce:

Diversitate – primul factor important

INOVA Traduceri ofera un pachet complex de servicii pentru publicul interesat. Vorbim aici de traduceri profesionale din/in peste 30 de limbi straine. In aceeasi ordine de idei, clientii nu sunt conditionati de un domeniu anume.

Traducatorii de la INOVA realizeaza traduceri din/in peste 30 de limbi straine din domenii precum IT, domeniul juridic, literar, tehnic, medical si farmaceutic. In plus, tot cei de la INOVA se pot ocupa si de interpretari consecutive, dar si de interpretari simultane. Pe lista de servicii mai pot fi trecute si supralegalizarile.

Legalizarea traducerilor – posibila la INOVA

INOVA Traduceri ofera, la cerere, servicii complete – traducere, autorizare si legalizare. Pentru ca de fiecare data primesc un deadline, fie el mai scurt sau mai lung, acestia colaboreaza cu notari specializati in legalizarea traducerilor. Asta inseamna ca solicitantii nu mai sunt nevoiti sa alerge de la un birou la altul pentru a beneficia de legalizare – echipa INOVA se ocupa de toate demersurile aferente in locul lor.

Nevoia de traduceri legalizate apare acolo unde vorbim de documente ce urmeaza a fi prezentate in institutii ale statului precum Registrul Comertului, primarii, administratii financiare, ambasade si nu numai.

Avantajele de pe urma colaborarii cu INOVA Traduceri

Pe un loc fruntas in topul avantajelor se numara flexibilitatea fata de clienti. Echipa INOVA trateaza cu raspundere completa fiecare solicitare, indiferent de dificultatea acesteia. In plus, deadline-ul este intotdeauna respectat, fiind posibile si solicitarile de traducere in regim de urgenta.

Pentru ca o traducere corecta inseamna verificari repetate, echipa INOVA isi asigura clientii ca documentul pe care il doresc tradus va trece prin cel putin doua maini pentru verificare. In acest fel, solicitatii beneficiaza de servicii de calitate.

Un al mare avantaj este confidentialitatea. INOVA nu se foloseste de datele cu caracter personal regasite in documentele clientilor, lucrand astfel cu transparenta indiferent de situatie.

Din nou trebuie amintit de faptul ca INOVA se ocupa de traducerea documentelor, de autorizarea acestora si, in final, de legalizarea lor. Colaboreaza cu notari cu prestigiu pe aceasta piata de profil, iar asta se observa in serviciile inalt calitative pe care le ofera.

Pentru si mai multe detalii cu privire la serviciile de la Inova, cei interesati sunt invititati sa acceseze inova-traduceri.ro.

 

 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top