Diverse

Trucuri pentru a oferi un aspect nou mobilei

 

De-a lungul anilor, mobilierul din casa ajunge sa se deterioreze, sa se demodeze sau sa inceteze, pur si simplu, sa ne multumeasca. Acest lucru duce la noi achiztii in materie de mobilier. Cu toate acestea, o solutie mai economica si mai ecologica ar putea fi folosirea unor trucuri pentru reinnoirea sau repararea pieselor de mobilier vechi, transformandu-le in piese noi cu mult farmec. Daca nu stiti de unde sa incepeti, puteti sa luati in considerare urmatoarele sfaturi:

Reparati mobila

Lemn, rachita, piele … Inainte de a scapa de mobilierul vechi, ar trebui sa va ganditi ca poate il puteti reconditiona fara prea mult efort. Curatarea, repararea defectelor si ascunderea zgarieturilor, astuparea fisurilor sau revopsirea reprezinta cateva dintre posibilitatile de a salva frumusetea mobilierului.

Autocolantul pentru mobila

Uneori repararea unor suprafete este imposibila sau costisitoare. Cu toate acestea, ce facem daca dorim neaparat sa pastram acea piesa? Putem apela la autocolant mobila. Fie ca doriti sa ascundeti defectele, fie ca doriti sa ii oferiti un aspect nou, unic si original mobilierului, cu autocolantul special pentru mobila veti reusi. Magazinul online Folina pune la dispozitie mai multe modele de autocolant ce imita perfect texturile lemnului, avand astfel de unde alege ceea ce se potriveste cel mai bine necesitatilor dvs. Autocolantul pentru mobila este o solutie simpla, creativa si economica, care poate fi aplicata majoritatii pieselor de mobilier. Singura cerinta este ca suprafata pe care va fi aplicat autocolantul sa fie neteda, curata si uscata.

Vopseaua

Exista o mare varietate de vopsele pentru a face mobilierul sa redevina ca nou. Trebuie doar sa pregatiti suprafata pentru a o vopsi, sa alegeti vopseaua potrivita si sa puneti la bataie putina fantezie. Cu toate acestea, daca nu va pricepeti, cereti sfaturile unor experti pentru ca s-ar putea, din neatentie, sa stricati mai rau suprafata.

Solutii de reinnoire sunt foarte multe. Cea mai avantajoasa insa, din toate punctele de vedere (ca si gard de dificultate, rapiditate si buget), ramane redecorarea cu autocolant pentru mobila de pe Folina.ro.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top