Auto - Moto

Tuning Auto: Prima Dacia Logan Decapotabila

Tuning Auto: Prima Dacia Logan DecapotabilaNimeni nu s-a gandit cam cat de bine poate arata Dacia Logan in varianta decapotabila, inafara de catre Auto K9 care au modificat o astfel de masina si au facut-o coupe cabrio.
Pe langa acestea, tunerul nu s-a limitat doar la taierea plafonului si anularea usilor din spate ci au modificat si interiorul, punandu-i piele alba si un sistem audio de inalta performanta.
Din nefericire automobilul nu a primit si un hardtop, masina putand fi folosita doar pentru show-urile de tuning sau in zilele calduroase.
Din imaginile prezentate, finisajele par facute bine de zici ca este un model iesit de pe portile fabricii Dacia de la Mioveni.
In intreaga Europa s-au produs nenumarate exemplare de Dacii Logan tunate atat la exterior cat si la motor, dar nici unul din aceste proiecte nu se compara cu varianta Coupe Cabrio.
Oare care ar fi reactia oficialilor Dacia dupa ce vad acest proiect?

Sursa: Forumul AutoMotorClub.com

[fblikebutton]

dacia-logan-coupe-cabrio-k9-tuning-pic010

Facebook Comments Box

6 Comments

6 Comments

 1. Pingback: Prima Dacia Logan Decapotabila | Evenimente

 2. Pingback: Dacia si Renault pregateste un facelift pentru Sandero | Iasi 4u

 3. pedROfilul

  May 27, 2011 at 7:57 pm

  decapotabila o pl… pt a fi asa trebuie sa se poata si capota la loc; asta e taiata, nu decapotabila. Corect ar fi fost Dacia Decapotata nu Decapotabila

 4. AXL

  February 4, 2012 at 12:20 pm

  ar fi fost mai ok fara difuzoarele alea de neam prost,luate de din piata de la rusi.

 5. Pingback: Tuning Auto: Prima Dacia Logan Coupe | Iasi 4u

 6. micky

  May 5, 2014 at 11:33 pm

  …”din pacate nu a primit si un hardtop.”Dar”softtop” a primit? Sau sunt folosite difuzoarele alea grosolane pe post de palarie in caz de ploaie…Cum mama dracului decapotabila?Decalotarea presupune recalotare,ori asta este doar belita si atat!Sa mai adaugam la finisajele “de exceptie” care scapa insa normele de siguranta specific tuturor decapotabilelor,ramforsari in spatele banchetei ocupantilor ,protectii in caz de rasturnare.Pai,cum sa se rastoarne?Cu asta se circula numai sub 30 km/h ,sa nu le sara sepcile soft-top,cu Salam si Guta razbind prin membranele “Boze”,numai in perioadele mai putin friguroase,mai putin racoroase,mai putin ploioase,mai exact in peroada Pastelui Cailor!… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top