Auto - Moto

Dacia a anunțat prețurile pentru noile Sandero, Logan și Sandero Stepway

Dacia a anunțat prețurile noilor modele Sandero, Logan și Sandero Stepway pe piața din România. Acestea sunt cu puțin mai mari decât cele ale generației anterioare, în special din cauza noilor echipamente și tehnologii introduse de constructor.

Dacia Sandero generația treia va costa începând de la 8.600 euro, cu peste 700 de euro mai mult decât Sandero 2. Mașina va fi mai ieftină cu 90 de euro față de modelul similar din Franța, însă nu se știe încă dacă echipamentele sunt similare. Dacia Logan va avea un preț de 8.400 de euro, în echiparea cea mai accesibilă. În același timp, versiunea Sandero Stepway, care este în acest moment mult mai bine diferențiată față de hatchback-ul standard, va costa începând de la 12.050 de euro.

Logan și Sandero sunt disponibile cu trei motorizări, din care două pe benzină (cu puteri de 65 CP, respectiv 90 CP) și o motorizare mixtă benzină-GPL, de 100 CP, sub denumirea comercială ECO-G. Ambele modele dispun de trei nivele de echipare (Access, Essential și Comfort), oferind astfel un răspuns adecvat pentru așteptările și necesitățile unor categorii largi de clienți atât particulari cât și persoane juridice.

În cazul Sandero, versiunea Access, echipată cu același motor SCe de 65 CP, este disponibilă la prețul de 8.600 de Euro, în timp ce versiunea Comfort cu motorul TCe 90 CVT afișează un preț identic cu cel al versiunii echivalente a modelului Logan (12.950 de Euro, cu tot cu TVA). În ceea ce privește modelul Sandero Stepway, acesta este propus în două versiuni de echipare (Essential și Comfort), cu motoarele TCe de 90 CP și ECO-G de 100 CP.

Prețurile variază între 12.050 de Euro (TVA inclus) pentru versiunea Essential cu motorul TCe de 90 CP și 14.050 de Euro (TVA inclus) pentru versiunea Comfort, cu motorul TCe 90 CVT. Toate modelele beneficiază de garanția de 3 ani sau 100.000 km. Primele livrări sunt programate în cursul lunii decembrie 2020.

Sursa: Profit.ro

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top