Evenimente

Tzanca Uraganu Live @ Tiki Nights, 5 iulie

Tzanca Uraganu Live @ Tiki Nights, 5 iulie

De atmosfera bună și distracția nebună care se întâmplă la #tikinights atunci când  TZANCĂ URAGANU  urcă pe scenă a auzit și văzut o țară întreagă în piesa CIOCOLATA . Vineri seară facem iar mare bairam împreună.

Și cum problema  ciocolatei a atins sufletele românilor suficient cât să strângă 58 de MILIOANE de views pe Youtube, de la ciocolatierii #tikinights recomandare:
 Nu te lăsa indus în eroare de ambalaj atunci când îți alegi ciocolata – abia după ce o desfaci îi afli adevărata formă și culoare.

Lasă-te surprins! Nu știi dacă dai peste ciocolată albă, neagră sau caramelizată, iar uneori nu știi nici dacă-i cu  umplutură de cireșe și trebuie să aștepți până s-o poți savura cum trebuie.
Nu te sfii să te mânjești atunci când o guști.  Ține-o pe buze îndelung până se topește pe limbă – abia atunci are gustul cel mai bun.

SHONDY Live @ Tiki Nights, 6 iulie

Cel mai bine e să te bucuri de câte o singură ciocolată odată, ca să nu strici gustul.
Și un ultim sfat, de la un mare înțelept: dacă n-o guști tu, ăla de lângă tine sigur o s-o guste, prietene, și rămâi cu ambalajul în mână. 

Mai multe despre ciocolată ne învață Tzancă vineri seară. 

Doors open | 22:00
Acces 16+ | 70 lions

Rezervări & info, 18+ | 0743 663 902
În situația în care nu sunt mese disponibile, recomandăm să experimentezi toate zonele din locație; solo sau cu grupul, sigur vei găsi zona perfectă pentru ceea ce cauți.

ASU Live @ Tiki Nights, 6 iulie

Tzanca Uraganu Live @ Tiki Nights, 5 iulie

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top