Stiri

UBER Eats este disponibil si in Iasi

Uber Eats, serviciul global de livrare de mâncare, se extinde în Iași. De acum înainte, ieșenii vor putea comanda mâncarea preferată din aplicația Uber Eats sau de pe ubereats.com, de unde pot alege dintre cele peste 50 de restaurante existente. Comanda este livrată în siguranță, într-un timp mediu de 35 de minute, cu un cost fix de livrare în valoare de 5,99 lei, indiferent de cantitate.

Uber Eats este o aplicație separată de livrare de mâncare folosind aceeași tehnologie Uber, care oferă posibilitatea utilizatorilor de a se deplasa simplu și eficient în orașe. În parteneriat cu peste 220.000 de restaurante din aproximativ 500 de orașe din mai mult de 36 de țări, Uber Eats livrează mâncare pentru milioane de oameni prin simpla apăsare a unui buton.

Prin Uber Eats, locuitorii orașului Iași vor putea comanda mâncare pentru toate gusturile și ocaziile, 7 zile pe săptămână, de la peste 50 de restaurante disponibile în aplicație. Utilizatorii vor găsi pe platformă o gamă diversă de opțiuni culinare, disponibile în același loc, livrate rapid și în siguranță. Printre restaurantele prezente în acest moment pe Uber Eats în Iași se numără The Trumpets, Treaz & Nu, Blue Aqua și The Box.

Serviciul va fi disponibil între 10:30 și 24:00, în zona centrală a orașului, dar și în zone precum Copou, Podu Roș și Tătărași.

„La un an de la lansarea Uber Eats în București, în toamna aceasta am extins acest serviciu în alte două orașe din România: Timișoara și Iași.
Atât din punct de vedere al utilizatorilor, cât și din perspectiva restaurantelor, ieșenii s-au dovedit a fi receptivi la noi modalități de a comanda mâncare livrată rapid cu ajutorul tehnologiei.
Motivul pentru care am decis să lansăm serviciul și în alte orașe este faptul că Uber Eats a contribuit la dezvoltarea a sute de afaceri din București și ne dorim să replicăm acest model pentru a sprijini comunitățile locale. Acum, restaurantele din Iași vor avea posibilitatea de a ajunge la un număr mai mare de clienți, iar utilizatorii ieșeni se vor bucura de mâncarea preferată printr-o simplă apăsare de buton.” spune Ioana Ilie-Dobre, Country Manager Uber Eats România.

Mâncare livrată la o uber viteză

Pentru a mulțumi utilizatorii care-și doresc ca mâncarea să fie livrată rapid și în siguranță, Uber Eats colaborează cu parteneri cu biciclete, scutere și mașini, pentru a livra într-un timp mediu de 35 de minute, cu posibilitatea de a urmări în timp real comanda în aplicație, de la solicitare până la expediere.

Tehnologie care ajută dezvoltarea afacerilor locale

Peste tot în lume, aplicaţia oferă restaurantelor acces la mai mulţi clienţi și la date statistice care le pot ajuta să crească și să se adapteze pe piaţa de livrare a mâncării, aflată în plină creştere. Cele peste 50 de restaurante ieșene prezente momentan în aplicația Uber Eats vor beneficia de aceleași avantaje. De exemplu, în București, Uber Eats a încheiat parteneriate cu peste 800 de restaurante, multe dintre ele înregistrând o creștere a cifrei de afaceri, datorită aplicației. Conform unui studiu făcut printre 50 de restaurante de top prezente pe Uber Eats în București, 82% dintre acestea au menționat că aplicația le ajută să crească numărul de comenzi, beneficiază de livrare rapidă (70%) și de vizibilitate mai mare a afacerii (68%). Aproape jumătate (47%) au spus că au înregistrat o creștere între 10% și 30%.

„Suntem încântați de noua noastră colaborare cu Uber Eats, pentru că, din lipsă de timp, mulți dintre clienții noștri nu ajung să ne calce pragul și recurg astfel la opțiunea livrării. Cu siguranță, acest parteneriat va fi un serviciu apreciat de clienții noștri fideli, în special pentru că de acum înainte vor avea posibilitatea de a primi preparatele noastre acasă sau la birou într-un timp eficient. De asemenea, credem că vom câștiga astfel și clienți noi, la care nu am ajuns până acum, iar aceștia vor beneficia de aceeași calitate a produselor și serviciilor pe care le oferim.” – a declarat Radu Mihalache, manager The Trumpets și Treaz & Nu.

Câteva informații utile pentru ieșenii care vor intra pe Uber Eats:

Cum comanzi:

1. Descarcă aplicaţia sau intră pe ubereats.com
2. Conectează-te cu aceleași date de logare ale contului tău Uber sau creează-ți un cont
3. Introdu punctul de livrare – poate fi acasă, la birou sau oriunde te afli în oraș
4. Alege dintre sutele de opțiuni – caută restaurantele preferatele sau filtrează căutarea după preparate, preț, timp de livrare sau restricții dietetice
5. Plasează comanda printr-o simplă apăsare de buton și plătește cu cardul adăugat în aplicație
6. Urmărește-ți comanda în timp real- vezi cum aceasta e preluată și livrată la ușa ta sau în fața clădirii, în funcție de cum preferi.

De ce Uber EATS – principalele caracteristici ale aplicației
● Nu există comandă minimă – poți comanda doar o supă, dacă dorești. Prețurile sunt stabilite de restaurantele partenere, conform meniului lor. Pe lângă costul mâncării, există un cost fix de livrare de 5,99 lei, indiferent de cât comanzi.
● Programează o comandă – pentru cei cărora le place să planifice, Uber Eats a introdus posibilitatea de a programa livrarea unei comenzi cu până la o săptămână înainte.
● Urmărește-ți comanda în timp real – aplicația îți arată stadiul comenzii tale, pas cu pas. Urmărește în timp real cum este preparată, ridicată și livrată.
● Recomandări personalizate – aplicația îți va sugera adrese de livrare din trecut, mâncarea preferată, opțiuni cu timp de livrare mai mic de 25 de minute sau feluri populare din apropierea adresei tale. Aceste recomandări se vor baza pe comenzile anterioare și pe variabile precum ora și locul livrării.
● Filtre pentru a ajunge ușor la mâncarea potrivită – poți căuta restaurante în funcție de anumite criterii specifice, cum ar fi viteza de livrare, prețul, restricțiile alimentare sau poți menționa alergiile. Dacă vrei să vezi alimentele vegetariene disponibile în 30 de minute, aplicația folosește informațiile despre mâncare și timpul mediu de preparare pentru a genera rezultatele potrivite pentru fiecare.
● Descoperă tot ce are orașul mai bun de oferit – la fel ca sistemul de evaluare cu care deja te-ai obișnuit în aplicația Uber, cu Uber Eats poți vedea evaluarea restaurantelor în urma experiențelor celorlalți utilizatori.
● Poți indica cu precizie locul de livrare – indiferent că ești acasă, la birou sau în parc, poți introduce instrucțiuni specifice și poți cere să primești mâncarea la ușă, în fața clădirii sau, spre exemplu, „lângă statuia lui Alexandru Ioan Cuza din Piața Unirii”.
● Comandă-ți mâncarea în timpul cursei tale Uber – când ești în cursă, poți accesa Uber Eats direct din aplicația Uber, astfel încât cina ta să ajungă la destinație în același timp cu tine. de ele.
● Adaugă tacâmuri de unică folosință – pentru a reduce utilizarea plasticului, Uber Eats nu va include tacâmuri în comandă; acestea pot fi incluse doar ai nevoie de ele.

Despre Uber Eats

Uber Eats permite oamenilor să descopere restaurante locale și să comande o masă livrată rapid și în siguranță doar prin apăsarea unui buton. În România, serviciul a fost lansat în București în 2018, unde în prezent pe aplicație sunt peste 800 de restaurante partenere. Iași este cel de-al treilea oraș din România unde poți comanda mâncarea prin Uber Eats, după Timișoara. Aplicația folosește expertiză logistică și tehnologia Uber, iar acum este prezentă în peste 500 de orașe la nivel global.

Uber Eats este cea mai mare platformă de livrare de mâncare la nivel mondial, exceptând China.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top