Stiri

Uber vine intr-un final si la Iasi!

Uber vine la Iasi! Desi acum timp in urma parea de necrezut, astazi pe site-ul celor de la UBER apare si orasul Iasi. Se zvoneste ca din 15 21 februarie UBER va fi disponibil si in Iasi.

Daca acum putin timp in urma se anuntase venirea Taxify in Iasi, acum vine si randul celor de la Uber sa-si faca intrarea in zona.

Pe site-ul oficial, Uber a anuntat ca “misca orasul Iasi”. Pe reteaua de socializare Facebook au aparut mai multe pagini si grupuri de discutie.

Ne face plăcere să aducem îmbunătățiri oraşului tău. Din acest motiv, dorim să ne asociem cu mii de localnici care mențin activitatea orașului Iași. Împreună putem îmbunătăți economia locală și putem să facem străzile mai sigure prin evitarea cazurilor de conducere în stare de ebrietate. De asemenea, putem promova un mediu mai puțin aglomerat“, precizeaza reprezentantii companiei pe site-ul oficial.

In acest moment Uber ofera 3 servicii in Romania: Eats, Business, Jump Bikes si Freight. Nu stim inca de cand va fi disponibil sau ce servicii vor fi disponibile in Iasi. Momentan va puteti inscrie pe site-ul lor ca soferi.

Aplicatia Uber este disponibila pe iOS si Android.

Facebook Comments

6 Comments

6 Comments

 1. Pingback: Uber in Iasi: Dupa ani de asteptare deja apar primele semne ale venirii Uber in Moldova

 2. Pingback: Știrile zilei - 4 februarie 2019 ⋆ zoso blog

 3. Constantin

  February 4, 2019 at 11:42 am

  Am adaugat articolul dumneavoastra si pe pagina de facebook a soferilor Uber din Romania la adresa https://www.facebook.com/SoferUberinRomania/

 4. eBogdan

  February 4, 2019 at 1:41 pm

  Super! Multumim!

 5. Pingback: Tech News – 10 februarie 2019 | revoblog.ro

 6. Pingback: Afterhills 2019 – Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top