Stiri

UPDATE – Uber vine intr-un final si la Iasi?

Update 16.00
Din pacate UBER nu vine la Iasi ci “George” care este o platforma a BCR (Erste Group Bank). Puteti vedea canalul de Youtube cu clipurile de teasing aici. Acesta este un exemplu de integrare a unei aplicatii populare cu acea platforma, asocierea s-a facut cu mai multe branduri dintre care se numara Samsung, Ape Rider, BMW si UBER. Scopul asocierii a fost unul pentru crearea de awareness pe teasing, ceea ce a si reusit avand in vedere numarul mare de persoane care au accesat aceasta stire publicata de catre www.iasi4u.ro.

Ne cerem scuze pentru confuzia facuta, se pare ca ne-am bucurat cu totii inutil.

Astazi a fost montat la Iasi un panou publicitar ce anunta in mod indirect faptul ca Uber intra si piata de transport din Iasi.

In zona Podu Ros a aparut un panou cu o campanie de teasing cu mesajul: “Uber il saluta pe George“. De doi ani de zile se tot vorbeste despre venirea Uber la Iasi dar pana acum nu a fost nici o declaratie oficiala. Dar aceasta campanie publicitara pe strazile din Iasi poate insemna faptul ca aplicatia va fi disponibila si in Iasi in scurt timp.

Uber este disponibil in Romania in Bucuresti, Timisoara, Brasov si Cluj.

Ideea de la baza serviciului UBER este simpla: instalezi aplicatia, legi un card bancar la aplicatie impreuna cu datele tale personale si doar prin apasarea unui singur buton poti comanda un mijloc de transport. Nu platesti cu banci cash, atunci cand faci comanda, aplicatia iti spune cu aproximatie cam cat costa cursa, iar la final aplicatia iti ia banii din cont.

Aplicatia Uber este disponibila pe telefoanele mobile ce folosesc sistemele de operare iOS si Android.

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Uber in Iasi: Dupa ani de asteptare deja apar primele semne ale venirii Uber in Moldova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.curatatorie incaltaminte iasi Iasi
   
To Top