Diverse

Un buchet de flori pentru orice ocazie

Florariile au o traditie importanta in tara noastra, deoarece acestea au fost si sunt punctul comun de unde oamenii cumpara buchete de flori pe care le ofera la diferite evenimente si sarbatori. Divaflor respecta traditia si ofera cele mai frumoase cosuri si buchete de flori care pot fi personalizate in functie de eveniment. De exemplu, aceasta florarie se ocupa de fabricarea cosurilor de flori pentru nunti, botezuri sau aniversari onomastice. De asemenea, cele mai inedite flori oferite cuiva drag fara nici un motiv se gasesc la aceasta florarie Iasi!

Avantajele unei florarii online sunt diverse:

  1. Probabil cea mai arzatoare problema a zilelor noastre este lipsa timpului. Trebuie sa mergi intr-o vizita, de exemplu, si stii ca nu-ti va ajunge timpul sa treci si pe la florarie pentru a duce gazdelor un buchet de flori sau un cos? Prin cateva click-uri, florile pot ajunge in cel mai scurt timp la destinatie.
  2. Intr-o florarie online vei gasi intotdeauna o gama mai variata de produse, atat la buchete si aranjamente florale cat si la cadouri insotitoare, pe care o florarie fizica nu ti le va pune la dispozitie. Intr-o piata de flori sau florarie fizica, focalizarea ta se face pe un buchet de flori. Cu ajutorul unei florarii online poti sa faci un cadou complet persoanei iubite: ii trimiti un buchet de flori, la alegere, alaturi de un tort delicios, o sampanie exclusivista, cutii de ciocolata fina, cos cadou cu vin si dulciuri, etc.
  3. Daca timpul nu este o problema pentru tine, ci faptul ca ti-e greu sa te hotarasti atunci cand trebuie sa cumperi pentru cineva un buchet de flori, in regim online nu te grabeste nimeni si nu te forteaza sa iei decizii gresite.  Poti analiza fiecare buchet, poti citi informatii despre flori, poti compara preturile pentru a lua cea mai buna decizie ca intr-un final buchetul ales sa ajunga la aleasa inimii tale.
  4. Atunci cad oferi un buchet de flori, surpriza este garantata. Dar cum e atunci cand persoana vizata primeste buchetul de flori fara a sti din start din partea cui e? Surpiza e de zece ori mai mare!

Avand o gama vasta de flori din care sa alegi, nu ai cum sa dai gres cu un buchet de la Divaflor!

 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top