Diverse

Cosuri de gunoi profesionale pentru orice intrebuintare

Recent am descoperit un site care comercializeaza cosuri gunoi de mare calitate la preturi foarte acceptabile. Magazinul online se numeste Sanito.ro si activeaza in domeniu de mai bine de 15 ani. Site-ul nu se ocupa doar cu comercializarea de cosuri de gunoi, acestia detin o gama intreaga de pubele, cosuri de gunoi pentru reciclare selectiva si pentru interior.

Acest lucru m-a facut foarte fericit, deoarece de ceva vreme imi doream sa achizitionez o pubela si cosuri gunoi colectare selectiva, pentru a  diferentia mai usor tipurile de deseu.

Explorand gama lor de produse m-am convins ca trebuie neaparat sa intru in posesia unui cos de gunoi de calitate si am ales un cos de gunoi  din inox, deoarece este un material cu proprietati foarte bune.

Datorita faptului ca este realizat din inox, material ce nu rugineste, acest recipient de colectarea deseurilor este ideal atat pentru interior, cat si exterior, deoarece mediul umed nu il va influenza sa isi schimbe starea.

Dimensiunile acestui cos prevad o latime de 380mm, o lungime de 405 mm si o inaltime de 680 mm, ideal pentru coltul bucatariei sau pentru o terasa mica. Culoarea acestui cos de gunoi este argintiu, finisaj natural al inox-ului.

Producatorul acestui cos de gunoi se numeste Mevatec, un brand foarte raspandit pe site-ul Sanito.ro. Mevatec este brand-ul de specialitate care fabrica produse de acest tip punand accent pe calitate, dar si pe partea vizuala.

Dupa ce am plasat comanda produsul a ajuns in posesia mea destul de repede si am fost foarte multumit de finisajele cosului de gunoi, dar si de dimensiunile lui. Este nevoie de circa o saptamana, cu week-end inclus, pentru a umple in totalitate acest cos de gunoi. Faptul ca detiune un capac rabatabil este extrem de util, deoarece tine mirosurile neplacute in interiorul cosului. Cosul se curata foarte usor, deoarece este recomandat ca utilizatorii sa introduca un sac menajer de 40 de litri pentru a nu murdari cosul de resturi organice.

Magazinul Sanito.ro ramane un aliat de incredere atunci cand vrei sa faci curatenie, deoarece magazinul ofera clientilor cele mai bune preturi pentru produse de specialitate apreciate in toata Europa. Chiar daca colectarea selectiva a deseurilor nu este un trend prea popular inca in Romania, poti mereu fi primul care da tonul la acest curent. Nu numai ca vei avea satisfactia ca faci ceea ce trebuie pentru mediu, insa casa va fi un loc mult mai placut, iar gama de cosuri de gunoi ofera intotdeauna cea mai buna calitate!

Sanito.ro este magazinul profesionist de la care clientii pot cumpara cosuri gunoi inox de cea mai buna calitate, la preturi avantajoase. Cei care doresc sa inveastasca intr-un viitor mai sigur pentru ei si familiile lor, cosurile de gunoi si europubelele prezente pe site-ul magazinului reprezinta o investitie sigura care nu necesita foarte multi bani.

Recomand cu incredere gama de eurocontainere si pubele de pe site-ul cosuri-europubele.ro, deoarece ofera produse de calitate la preturi fara concurenta. Nu numai ca utilizatorii vor fi multumiti de eficienta lor, dar se vor bucura de aceste produse multi ani la rand.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top