Stiri

Un iesean si-a lasat masina la spalat si a gasit-o stricata

spalatorie_pagubeUn iesean s-a dus cu masina la spalatoria automata RVR si s-a ales cu pagube de 3.000 de lei. In timpul spalarii, i-a fost desprins bandoul, iar aripa dreapta a fost zgiriata.
Ieseanul a depus plingere la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului (CJPC) Iasi, care i-a dat cistig de cauza si obliga Compania Norocea RVR la despagubiri.

“In data de 6 noiembrie mi-am spalat autoturismul marca Mitshubishi L200 in cadrul spalatoriei automatizate RVR Norocea. In timpul procedurii de spalare am auzit zgomote ciudate la instalatia de spalare, mai exact in dreptul periilor rotative laterale. Am tras masina in interiorul boxelor pentru spalat interiorul si am observat ca bandoul rotii dreapta fata a fost desprins de caroserie si rupt. Totodata, in timpul ruperii acest bandou a fost impins in aripa fata si in portiera dreapta fata, rezultind avarii la caroseria masinii. Am anuntat echipa care lucra in acel moment, iar bandoul a fost gasit pe linia de spalare in dreptul acelor periei rotative”, relateaza Constantin Stoica, in Ziarul de Iasi.

“Am revenit luni, 8 noiembrie, si am vorbit cu o persoana care s-a recomandat managerul companiei. I-am spus sa mi se puna la dispozitie o declaratie, un proces-verbal din care sa rezulte pagubele produse. M-a luat cu «Ce declaratie vrei? Nu sintem aici la politie! Vino miine si rezolvam», iar a doua zi au inceput eschivarile. Ca ei nu sint casa de binefacere si ca nu este original bandoul, ca nu trebuia sa fie acolo. Eu am avut noroc ca am stat cu panarama acolo sa mi se scrie pe bon stampilat ca bandoul a fost rupt pe linia de spalare. Am facut si poze in spalatorie la masina si la linia de spalare cu respectivele perii rupte”, a adaugat Stoica.

Pagubele s-au ridicat la 3.000 de lei si, cum nu a reusit sa se inteleaga cu cei de la RVR, ieseanul a depus plingerea numarul 2.671 din 10 noiembrie 2010 la CJPC.

In raspunsul primit in urma cu doua zile se preciza ca reclamatia este intemeiata. “A fost sactionat contraventional conform legislatiei in vigoare si s-a dispus masura restituirii sumei de 3.028,69 de lei, conform art. 23, alin 1, din OG 2/2001, in termen de 15 zile de la data primirii procesului-verbal de constatare a contraventiei”, se arata in raspunsul CJPC numarul 4.925, citat de Ziarul de Iasi.

[fblikebutton]
spalatorie_pagube

Sursa: Ziarul de Iasi / via: Newsiasi.ro

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top