Stiri

Google Street View si in Romania

watch_iconGoogle a lansat si in Romania serviciul Street Views, din nefericire doar pentru opt orase: Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Sibiu, Timisoara, Oradea si Arad in statiunile de pe Valea Prahovei si de pe Litoralul Marii Negre.
Din nefericire serviciul nu este disponibil si in Iasi, avand in vedere ca este al doilea oras din Romania ca numar de locuitori, dar sa speram ca nu va dura mult pana cand iesenii il vor putea folosi.
Directorul Google Romania, Dan Bulucea a spus “Vrem sa facem Romania cat mai vizibila in lume”, serviciul Google Street View acopera peste 6000 de km.

[fblikebutton]

Facebook Comments

5 Comments

5 Comments

 1. anonim.

  December 8, 2010 at 4:02 pm

  Mda,  nici un oras din tara Moldova.

 2. Monoranu

  December 8, 2010 at 4:05 pm

  Evident, in Iasi o sa vina la pastele cailor. Dupa ce carto-fotografiaza si Cuca-Macaii :))))))

 3. Pingback: Tweets that mention Google Street View si in Romania | Portalul orasului Iasi 4u -- Topsy.com

 4. iasi4u

  December 8, 2010 at 4:57 pm

  Asta este, poate in viitorul apropiat va fi si in Iasi, pana una alta Facebook anunta ca pana de Craciun va fi disponibil in Romania serviciul Places 😀

  Tot avem o bucurie pana la urma 😀

 5. Lulu

  December 8, 2010 at 10:05 pm

  Nu-i rau ca a ajuns si Google in Romania. Norc e deja de cativa ani buni, ofera in plus si imagini 3d, plus posibilitate de linkuri personalizate. Intr-un fel, in Europa Norc si GE se completeaza destul de bine.
  http://www.norc.ro
  Google a avut ceva probleme prin Germania -si parca si prin alte tari- cu serviciul asta, baietii adunau si ceva date confidentiale fara sa aiba voie. In plus, unii se tem ca hotii au acum un instrument in plus pentru a studia terenul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top