Diverse

Un service pentru gadget-uri Apple!

Producatorul Apple este cunoscut la nivel mondial datorita produselor de calitate. Insa, chiar daca un iPhone este net superior unui smatphone Android, va veni vremea cand si telefonul Apple va avea nevoie de mentenanta. Deseori se intampla ca utilizatorii sa scape telefonul pe jos, iar asta poate sa sparga display-ul. O alta cauza comuna pentru telefoanele iPhone defecte sunt actualizarile de soft care pot lasa un ecran alb sau atunci cand utilizatorii varsa din greseala apa.

Pentru a evita achizitionarea unui alt dispozitiv Apple este indicat sa il duci la reparat. Pretul produselor Apple nu este foarte mic, iar cei care investesc intr-un telefon iPhone au pretentia sa il tine cativa ani buni. Atunci cand ai nevoie de un service specializat pentru schimbare display iPhone, apple-gsm.ro este locul unde trebuie sa apelezi.

Acest service cu sediul in Bucuresti se remarca prin faptul ca ofera asistenta de mentenanta si reparatii strict pe produse mari ca cele de la Apple. Fie ca ai nevoie sa remarca iMac-ul, iPad-ul sau iPhone-ul service-ul poate sa rezolve orice situatie.

Cele mai comune operatiuni la acest service sunt cele de inlocuire sticla display, deoarece neatentia utilizatorilor poate duce la acest lucru.

Sfaturi utile pentru intretinerea telefonului:

Cand cumperi un telefon mobil, acesta poate fi insotit de o husa speciala, dar nu e o regula general valabila. In cazul in care produsul nu are o husa, e obligatoriu sa cumperi una. Aceasta trebuie sa fie din silicon pentru a atenua cat mai bine eventualele socuri la care ar putea fi expus telefonul. Reprezentantii Apple GSM recomanda achizitionarea unei huse speciale pentru modelul tau de telefon de la firma producatoare. Cand cumperi un produs nou, vei observa ca display-ul e protejat cu o folie subtire. Dezlipeste aceasta folie si mergi la un service pentru o infoliere speciala.

Nu uita ca, in timp, ecranul telefonului tau se va zgaria, se va pata si va deveni mat. Aceasta este cea mai sigura modalitate prin care eviti deteriorarea ecranului.

Incearca sa manevrezi cu mare grija mobilul. Nu-l scapa pe jos, nu-l tranti, nu-l lovi, pentru ca nu va rezista mult timp. Exista multe situatii in care purtam telefonul in buzunarul din spate al pantalonilor, in buzunarul din fata sau in buzunarul de la camasa.Total neindicat! Daca il tinem la spate, exista riscul sa ne asezam pe el. Daca il tinem in buzunarul de la camasa cand facem miscari bruste sau ne aplecam mobilul poate aluneca.

Conform unui studiu, aproape 21% dintre utilizatorii iPhone si-au distrus mobilul in bucatarie dupa ce au varsat pe el lichide precum apa, sucuri, bere, ceai si cafea. Dupa bucatarie, cel mai periculos loc din casa pentru un iPhone este camera de zi, unde s-au produs 18% dintre accidente, urmata de baie – locul responsabil pentru 16% dintre distrugerile de iPhone. 51% dintre accidente se petrec in casa, fiind mult mai putine iPhone-uri distruse pe strada sau in afara cladirilor.

Service-ul Apple-gsm.ro are solutia pentru cei care vor sa isi readuca gadget-urile intr-o stare perfect functionala, fara sa investeasca prea multi bani!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top