Stiri

Unde găsiți tencuială decorativă de calitate, la preț excelent?

Schimbarea aspectului exterior al casei este o sarcină complexă. Așadar, este recomandat ca alegerea materialelor necesare să fie realizată cu ajutor de specialitate. Când vine vorba de decorarea fațadelor, experții recomandă tencuiala decorativă, produs net superior altor metode (cum ar fi decorarea cu cărămidă sau cu panouri sandwich) atât în ceea ce privește caracteristicile tehnice, cât și în ceea ce privește raportul calitate-preț.

În ceea ce privește această soluție de decorare a fațadelor sunt multe de spus. Vom încerca însă să vă prezentăm succint ce este aceasta, apoi vă vom recomanda un loc în care veți găsi produsul într-o gamă variată de tipuri, la prețuri excelente, precum și sfaturi care să vă ajute să ajungeți ușor la un rezultat perfect din toate punctele de vedere.

Tencuiala decorativă – rezistență, durabilitate și aspect deosebit

După cum știți, tencuiala decorativă este stratul final care se aplică pe pereții exteriori ai unei case. Desigur, aceasta se găsește și în varianta pentru interior, fiind ideală îndeosebi în încăperile cu trafic intens, unde se dovedește a fi deosebit de rezistentă la impacturi, șocuri și zgârieturi.

Vorbind în principal de cea utilizată la exterior, aceasta se împarte în funcție de compoziție în mai multe tipuri: minerală, acrilică, siliconată, siliconică și silicatică. Cea mai puțin indicată este cea minerală, iar cele mai apreciate tipuri sunt cele siliconice și siliconate. În ceea ce privește modelul, se găsește atât în varianta bob cu bob (granulată), cât și tip scoarță de copac (zgâriată).

Tot pe piață veți întâlni tencuieli decorative mozaicate, care sunt destinate soclurilor și gardurilor, precum și modele cu fibră de carbon, extrem de ușor de curățat. De asemenea, veți găsi atât varianta simplă, albă, cât și varianta deja colorată. Alegerea dvs. trebuie astfel bazată pe răspunsurile la întrebări precum: Unde doresc să folosesc produsul? Ce caracteristici aș vrea să aibă? Cât sunt dispus să plătesc pentru el?

În cazul în care sunt urmărite produsele cu prețuri foarte mici, și așteptările privind caracteristicile acestora ar trebui să scadă. Pentru rezultate excelente, cel mai bine ar fi să optați pentru tencuieli decorative premium, care nu doar că vor asigura un aspect impecabil, ci se vor remarca prin rezistență mare la raze UV, precipitații, șocuri și mucegai, nu vor permite dezvoltarea microorganismelor, vor putea fi ușor curățate și vor avea excelente capacități de izolare fonică. Și lista beneficiilor nu se oprește aici… însă, țineți cont de faptul că acestea diferă de la un producător la altul, în funcție de tehnologiile utilizate în producție.

Tencuialadecorativa.eu – tencuieli decorative de calitate superioară

Așa cum am promis la începutul acestui articol, vă vom prezenta un magazin online unde găsiți o gamă variată de tencuieli decorative de calitate superioară, la prețuri corecte. Acesta este tencuialadecorativa.eu, iar în portofoliul său veți descoperi un număr mare produse care provin de la branduri de top, precum Adeplast, Apla, Baumit, Ceresit, Duraziv, Kober etc.

Așadar, în cazul în care doriți să reîmprospătați aspectul fațadei locuinței, vă recomandăm cu drag să intrați pe site-ul magazinului și să descoperiți toate produsele lor.

Important! Pe tencuialadecorativa.eu veți descoperi mereu reduceri. De exemplu, acum găsiți tencuială decorativă cu silicon Apla TencoPlast la aproximativ 110 lei/24 kg. Produsul este fabricat în România și, grație combinației de materii prime calitative (rășină acrilică, fibre de armare și silicon), asigură o rezistență impecabilă la șocuri, variații de temperatură, pete și murdărie, precipitații și îngheț-dezgheț. De asemenea, tencuiala Apla oferă un grad înalt de termoizolare, o aderență excelentă și permite finisarea decorativă modernă.

Alte tencuieli decorative la ofertă de pe site: Duraziv Clima Protect cu Kauciuc pe bază de dispersii organice și aditivi speciali; Savana Acvastop cu silicon, pe bază de copolimeri organici în dispersie apoasă; Oskar Mosaik, pe bază de rășină sintetică, cu microsfere ceramice și agregate minerale de 1.2-1.8 mm etc.

Pentru o alegere corectă, nu uitați să cereți sfatul specialiștilor! Tencuială Decorativă vă asigură, pe lângă gama variată de produse de calitate, la prețuri corecte, și consiliere gratuită. Așadar, pentru mai multe informații, nu ezitați să apelați la serviciul lor.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top