Turism

Vacanta perfecta la Nisipurile de Aur in Bulgaria

Daca va doriti sa mergeti in Bulgaria in concediu, imediat ce ati cautat printre ofertele de vacante Bulgaria, ar trebui sa aveti in vedere cateva lucruri importante cu privire la aceste vacante, astfel incat sa aveti parte de o vacanta excelenta.  

Ce trebuie sa stiti despre Bulgaria? 

Atunci cand plecati catre Bulgaria, va trebui sa va asigurati ca aveti cartea de identitate sau pasaportul la voi, alaturi de voucherele de la hotel, dar si o asigurare medicala. In cazul in care doriti sa luati copilul in vacanta, acesta va avea nevoie de pasaport. In ceea ce priveste transportul, puteti sa alegeti ori masina personala, ori autocarul. Autocarele pleaca din fata garii de nord, zilnic in sezon, dimineata de la ora 7. Ele ajung in zona Nisipurilor de aur in jurul pranzului. 

Daca veti dori sa mergeti cu masina, puteti alege drumul prin Vama Veche pentru ca distanta pana la Nisipuri este de doar 80 de km. Un alt lucru pe care nu trebuie sa-l uitati este Vigneta. Imediat ce intrati in Bulgaria, aveti obligatia de a va procura vigneta. Aceasta se gaseste in vama, dar si la benzinariile din zona. Pretul ei este de 5 euro, iar valabilitatea este de 7 zile. Trebuie sa lipiti aceasta vigneta de parbriz, in partea dreapta sus si sa pastrati bonul. 

alegeti niste vacante Bulgaria

Alte aspecte 

Distanta dintre Vama Veche si Nisipuri se parcurge destul de greu pentru ca exista portiuni de drum unde sunt montate indicatoare cu limitare de viteza. In aceste zone, exista sanse foarte mari sa intalniti masinile de politie, dar daca veti circula legal, nu va va opri nimeni. Aveti grija ca se ridica masinile care sunt parcate aiurea. Exista camere video care monitorizeaza masinile care intra sau ies din statiune, iar parcarile hotelurilor au bariera.  

In statiune veti gasi si parcari private, pazite, dar si monitorizate video. Nu lasati masina nesupravegheata pe strada nici macar un minut. Daca va este ridicata masina, o veti gasi in curtea sectiei de politie si va trebui sa platiti in jur de 60 de leva. Atunci cand aveti in vedere niste vacante Bulgaria, ar fi bine sa va faceti o asigurare de calatorie pentru ca nu stiti niciodata ce va ofera viata. Check-in-ul se face la ora 14:00, iar check-out-ul la ora 12:00. Se pot face uneori si exceptii in ceea ce priveste ora de cazare.  

Daca va veti dori sa alegeti niste vacante Bulgaria la Nisipuri, este bine ca atunci cand va cautati un hotel si doriti sa ajungeti in Bulgaria cu masina personala, sa va interesati daca hotelul ales are sau nu parcare. Nu uitati si sa verificati daca aceasta parcare este gratuita sau se plateste suplimentar. Preturile sunt cuprinse in acest caz intre 5 si 20 de leva pe zi. Cel mai mare supermarket de la Nisipuri este Lidl, pe care il puteti alege pentru ca veti putea sa va bucurati de niste preturi mai reduse. Plaja de la Nisipuri este una curata si foarte bine ingrijita. Tineti cont de aceste lucruri importante. 

 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top