Stiri

Vezi noul catalog Ikea 2018 – 2019

Ieri a avut loc prezentarea noului catalog Ikea pentru 2018 – 2019 si una din premiere consta in colectia speciala Lurving pentru animale de companie.

Aceasta colectie Lurving ofera mobilier de mici dimensiuni facute pentru animale dar si diverse accesorii ce fac viata mai usoara a celor care au animale de companie in casa.

Una din noutatile Ikea, consta in faptul ca au deschis centre de ridicare a comenzilor online in Brasov si Timisoara, centre similare celor de la elefant.ro. Al doilea magazin Ikea se va deschide tot in Bucuresti si probabil va fi gata la finalul anului 2018. Din pacate nu exista nici o veste despre un magazin sau centru de ridicare a comenzilor Ikea in Iasi.

Centrele de Colectare IKEA ofera:
– Posibilitatea ridicarii comenzilor la un moment convenabil,
– Intr-un spatiu aproape de casa,
– La un pret fix, de 19 Lei pentru colete cu greutatea sub 30 kg, respectiv 49 Lei pentru colete cargo, cu greutatea intre 30 si 1000 kg, indiferent de valoarea comenzii.

Culori vii, aprinse, chiar si cu picturi pe lemn deschis la culoare. Materiale dure cu linii moi, accente personalizate si un pic de joaca.

Ai nevoie de un loc in care sa te poti desfasura? Alege o masa extensibila, potrivita pentru orice tip de moment, fie ca vorbim de o seara cu musafiri sau o zi de lucru.

Anul acesta, Ikea sarbatoreste diversitatea stilurilor de viata. Si din acest motiv, s-au creat 7 case diferite, fiecare cu o poveste noua. De la un apartament cu 16 metri patrati pana la o casa prietenoasa cu mediul, de unde sa poti sa iti alegi inspiratia pentru o viata mai buna acasa indiferent de stilul fiecaruia.

Mai jos gasiti o galerie foto cu majoritatea colectiilor din noul catalog Ikea 2018 – 2019, apasati click pe imagine pentru a o mari.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top