Stiri

Vrei o epilare definitiva? Iata ce variante ai la dispozitie

La cateva saptamani orice femeie trebuie sa se epileze. Cele care au noroc si nu le creste parul prea rapid se epileaza cam o data, de doua ori pe luna, dar se poate ajunge si la epilare saptamanala. Desi devine o obisnuinta epilarea implica timp, iritatii, dureri, depinde cu ce e facuta acasa.

Femeile moderne au renuntat de mult la tot acest chin si apeleaza la o epilare definitiva. Cum ii spune si numele epilarea definitiva urmareste sa distruga firele de par si sa nu mai permita radacinilor sa formeze altele noi. Procedurile implicate nu sunt dureroase, sunt ceva mai costisitoare decat o epilare clasica, acasa, dar rezultatele sunt incomparabile, ai picioarele sau mainile, zona intima epilata perfect.

Daca vrei o epilare definitiva ai mai multe variante la dispozitie. Una ar fi electroliza, adica eliminarea firelor de par rand pe rand, cu un curent electric controlat aplicat local. Este dureroasa, ai nevoie de refacere, dar e singura metoda 100%, adica ai scos firele de par, ai niste semne care dispar, dar stii ca nu mai ai probleme niciodata.

O metoda mai putin brutala decat electroliza este cea care implica folosirea SPL, square pulse light, adica patru flash-uri consecutive de lumina pulsata se aplica local, infrarosiile si violetele te scapa de parul din zonele de epilat.

Daca parul e alb sau nu are suficient pigment rezultatele nu vor fi cele dorite, aici ai nevoie de aparatura foarte buna si de profesionisti care sa stie ce au de facut de fiecare data. Laserul poate fi folosit si el pentru epilarea definitiva, se folosesc raze luminoase paralele, de o singura culoare si fiecare fir de par este eliminat.

Laserele pot fi cu rubin, alexandrit, cu dioda, se distrug foliculii pilosi, insa pretul procedurilor este foarte mare, asa ca putina lume isi permite o asemenea procedura. Singura varianta foarte populara si cu un pret bun la care se poate apela pentru epilari definitive este cea cu IPL, lumina intens pulsata.

Lumina e ghidata usor de un safir, de un cuart, catre radacinile firelor de par, care sunt distruse rapid. Spre deosebire de celelalte metode enumerate, cea cu IPL foloseste lumina dispersata, are multe lungimi de unde, este plicromatica, deci sunt multe fototipuri ce pot fi tratate rapid.

Procedura este sigura, rapida, confortabila, neinvaziva, preturile sunt bune, nu exista efecte secundare. Rezultatele obtinute la epilarile definitive cu IPL se garanteaza sase luni, primele fiind vizibile inca de la prima sedinta.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top