Evenimente

Weekend dedicat unui sport nobil: echitatia @ ERA Park, 3-4 septembrie

Weekend dedicat unui sport nobil: echitatia @ ERA Park, 3-4 septembrieSe anunta un weekend dedicat sportului pentru ieseni. Cei doresc sa se relaxeze la sfarsit de saptamana facand sport au ocazia sa descopere secretele echitatiei. Sambata si duminica, magazinul Decathlon din cadrul ERA Park Iasi le-a pregatit iesenilor un eveniment special dedicat unui sport nobil. Pe parcursul celor doua zile, cei prezenti vor putea lua parte la cursuri de echitatie si vor putea participa la demonstratii cu ponei, cai si poni.
In plus cei mici se vor distra de minune si vor avea ocazia de a hrani un calut, un ponei sau un poni in prezenta personalului specializat.

Evenimentul dedicat echitatie va avea loc sambata si duminica, 3 – 4 septembrie la magazinul Decathlon din cadrul ERA Park.

banner-echitatie

In plus, iesenii ce se pregatesc de inceperea scolii se pot bucura si weekendul acesta de campania Back to School, la finele careia micutii scolari au ocazia sa primeasca un ghiozdan modern, complet echipat. Promotia are loc in perioada 26 august – 25 septembrie si pune la bataie 20 de ghiozdane pline, in fiecare saptamana. Pentru a intra in tragerea la sorti iesenii vor trebui sa achizitioneze produse de minim 100 de lei din magazinele din ERA Park, inclusiv Mobexpert, Decathlon si Praktiker.
Am atasat mailului posterul evenimentului si cel al campaniei.

ERAiasi_anna_project_A1

[fblikebutton]

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top