Stiri

Wizz Air lansează tarife speciale pentru pasagerii Eurowings în România

Wizz Air, cea mai importantă companie aeriană din România, anunță tarife speciale (de salvare) pentru clienții Eurowings afectați de recentele întreruperi de călătorie, mai pe scurt compania aeriana a anulat cele doua rute la doar o luna dupa lansarea lor, rute cu destinatii precum Stuttgart si Dusseldorf.

Pasagerii Eurowings care dețin un cod de călătorie (PNR) valabil pentru rutele anulate pot beneficia de aceste tarife speciale pentru călătorii în perioada 11 iunie – 30 iunie 2024. Tarifele speciale, la prețul de 379 RON (75,99 EUR), sunt aplicabile pentru zborurile între Iași și Dortmund, precum și Iași și Memmingen, care servesc drept rute alternative Eurowings către Stuttgart și Düsseldorf.

Pasagerii afectați pot rezerva aceste zboruri pe website-ul oficial Wizz Air, folosind codul de rezervare Eurowings cu șase caractere. Această inițiativă evidențiază angajamentul Wizz Air de a sprijini călătorii în momente de nevoie.

De la lansarea operațiunilor în 2006, Wizz Air a transportat peste 85 de milioane de pasageri, demonstrând un angajament ferm față de satisfacția clienților și servicii de încredere.

Compania aeriană oferă călătorii la prețuri accesibile către 23 de destinații din 12 țări, asigurând peste 1,7 milioane de locuri din Iași pentru sezonul de vară și pentru următorul sezon de iarnă.

Janos Pal, Chief Revenue Officer al Wizz Air, a declarat: „Înțelegem neplăcerile cauzate pasagerilor Eurowings de perturbările recente. La Wizz Air, ne angajăm să oferim sprijin în perioadele dificile. Tarifele noastre speciale le oferă călătorilor afectați o alternativă accesibilă și de încredere. Datorită rețelei noastre extinse și dedicării noastre față de serviciile excelente pentru clienți, ne propunem să facem tranziția cât mai ușoară posibil. Așteptăm cu nerăbdare să primim clienții Eurowings la bord și să ne asigurăm că aceștia ajung la destinație confortabil și la timp.”

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top