Evenimente

Zece pentru UAIC, 7 mai

afis-10-pentru-uaicZece pentru UAIC” este un proiect de identificare, recunoaștere și promovare a elitei autohtone din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza Iași.
În data de 7 mai a.c. în Aula Magna Mihai Eminescu, cu începere de la ora 17.00, va avea loc “Zece pentru UAIC”, un eveniment unic în Iași, cu scop eminamente caritabil, ce va face cunoscut publicului aportul adus societății și culturii ieșene de către cadrele didactice ale acestei Universități cu renume.
Motivația acestui proiect este una de natură socială, caritabilă. Finalitatea evenimentului se cere a fi una financiară; scopul nostru este ajutorarea persoanelor cu handicap locomotoriu aflate în îngrijirea Centrului Diecezan Caritas Iași.
Mai multe detalii gasiti accesand situl evenimentului www.10pentruaic.org

afis-10-pentru-uaic

[fblikebutton]

Facebook Comments Box

3 Comments

3 Comments

 1. Rotarel

  April 27, 2010 at 12:32 am

  Ma bucur ca astfel de evenimente se desfasoara in Iasi, mai rar cu filantropia pe la noi.

 2. Pingback: Tweets that mention Zece pentru UAIC, 7 mai | Portalul orasului Iasi 4u -- Topsy.com

 3. Rudolf

  July 2, 2015 at 1:45 am

  fao si-ai sa vezi ! o studenta care copia pe rupte pe nume Astefanoaie Iordana, din zona Pascani e acum asetnist universitar, cu doctorat , fiindca s-a bagat sub umbrela fostului profesor, acum pensionar i-a si s-a aranjat. E proasta de bubuie, ca doar am stat cu ea in camera ..o hoata de draperii din facultate (si-a facut costum din ele) o scenarista iubareata ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top