Evenimente

Zilele Marketerului @ UAIC, 9-11 decembrie

zilele-marketeruluiZilele Marketerului este un eveniment organizat de asdMARK – Asociatia Studentilor din Domeniul Marketingului, prin care se doreşte promovarea excelenţei în Marketing.
Perioada desfăşurării este 9-11 decembrie 2009, fiind deja la a II-a ediţie. Este un eveniment multianual adresat celor care vor să descopere ce înseamnă Marketingul şi ce posibilităţi de carieră oferă.
Scopul evenimentului este de a-l aduce pe studentul de la Marketing mai aproape de realităţile marketing-ului din piaţă. Mai exact, aducem oameni din marketing, care fac marketing, să discute cu el despre marketing.
Anul acesta,desi este unul de criza, am reusit sa dezvoltam evenimentul si sa ne extindem in zone de public noi iesind in afara targetului primar format din studenti ai FEAA. In premiera evenimentul va fi deschis si elevilor de liceu (in special clasele a XI-a si a XII-a). De asemenea evenimentul este deschis si masteranzilor FEAA dar si studentilor de la specializarea Comunicare Sociala si Relatii Publice din cadrul Facultatii de Filosofie.
Printre speakerii prezenti anul acesta se numara nume sonore din peisajul de marketing iesean. Gabriel „Krumel” Curcudel, Adrian Radeanu, Sebastian Mahu sau Ciprian Ionescu sunt doar cativa dintre „evanghelistii” invitati.
Nu vrem prezenţă în masă la acţiunile desfăşurate de noi, vrem oameni buni şi cu potenţial. Vrem să reducem acea diferenţă uriaşă dintre teorie şi practica.

zilele-marketerului

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Tweets that mention Zilele Marketerului @ UAIC, 9-11 decembrie | Portalul orasului Iasi 4u -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top