Stiri

Zona de foodcourt, restaurantele și cafenelele din Palas și Iulius Mall Iași te așteptă cu delicii în interior și pe terasă

Tu de ce ai poftă astăzi? Vrei să te bucuri de o băutură rafinată în cafeneaua preferată, să iei un prânz gustos la foodcourt sau să cinezi la restaurant? Poți din nou să-ți potolești pofta pe loc, pentru că bunătățile acestor locații pot fi savurate, iarăși, și în interior. Capacitatea este redusă la 30% din mese, pentru siguranța ta, dar meniurile sunt 100% delicioase! 

Dacă pofta de mâncare italiană, libaneză, mexicană, chinezească, englezească sau tradițională te aduce în foodcourt-ul din Palas sau Iulius Mall Iași, te vei putea bucura de preparate savuroase și în interior, unde locurile sunt reduse la 30% din capacitate. Poți alege să iei masa și în lumina blândă de toamnă de pe terase, care funcționează la capacitate maximă. Totul este pentru siguranța ta, așa că atât în interior, cât și pe terase sunt respectate măsurile de distanțare fizică și de protecție, mesele sunt dezinfectate periodic și sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, personalul poartă măști și mănuși, iar tu ai la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor. De asemenea, am implementat un sistem care indică dacă mesele sunt dezinfectate, prin semnalizare interactivă.

Îți dorești să te delectezi cu experiența culinară oferită de restaurante? Și în cazul lor capacitatea s-a redus la 30%, dar atmosfera a rămas la fel de plăcută, preparatele apetisante și servirea impecabilă. Măsurile de siguranță sunt respectate cu mare atenție, iar sistemul de ventilație funcționează cu un procent de 100% aer proaspăt, fără recirculare. Tu trebuie doar să faci o rezervare și să te bucuri de preparatele preferate și de relaxare!

Cu delicii, atmosferă vibrantă și aceeași atenție pentru respectarea măsurilor de siguranță te întâmpină și cafenelele. Așa că vino să îmbini experiențele gastronomice deosebite cu momentele de relaxare, la Palas și Iulius Mall Iași!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top