Stiri

Club Moving reinventeaza piscina Moldova din Iasi

Club Moving reinventeaza piscina Moldova! Reteaua numarul 1 in Frantasi nr. 5 in Europa a ajuns acum si in Iasi. Deschis din 4 aprilie va asteapta cu oferte speciale!
Printre facilitatile pe care le puteti gasi aici se numara piscina acoperita, studio cardio, sala fitness, studio cycling, studio aerobic, sauna uscata, sauna umeda, jacuzzi si Kids Club. Aparatura apartine gamei Technogym, ultimele modele lansate!

Piscina acoperita
Are dimensiunile de 16*10 m ,fiind inconjurata de o zona de relaxare, mobilata cu sezlonguri. Astfel, va veti bucura atat de practicarea si placerea inotului, cat si de posibilitatea destinderii si relaxarii confortabile.
Inotul este un excelent mod de a consolida, a revigora si a sculpta corpul. Este solutia cea mai la indemana pentru cei care petrec mult timp la birou sau in masina si acuza dureri de spate. Este recomandat tuturor celor care vor sa imbine intr-un mod placut efortul sustinut si relaxarea.

175 mp dedicati exclusiv fitness-ului!
Gama completa de aparate a fost aleasa pentru a putea oferi posibilitatea antrenarii diferitelor grupe musculare in mod eficient. Mai mult decat atat, utilizarea acestora poate fi adaptata pentru toate nevoile si varstele.

Studio pentru cycling de 45 mp
Am ales pentru dumneavoastra unul dintre cele mai cunoscute branduri de biciclete de cycling – Technogym. Instructorii nostrii vapropun un antrenament cardiovascular intens, orelea vand diferite grade de dificultate.

Studio Cardio de 150 mp
Studioul cardio, cu o suprafata de 150 mp, este echipat cu cele 5 tipuri principale de masini dedicate antrenamentului cardio vascular: benzi de alergare, biciclete eliptice, steppere, biciclete ergonomice si biciclete relax. Benzile de alergare si bicicletele eliptice dispun de ecran TV individual si acces internet.

Studio aerobic de 100 mp
Step, Pilates, Abs and Butt, Tae Boo (peste 14 activitati in total) sunt clasele pe care instructorii nostrii sunt gata sa le predea adaptandu-le diferitelor nivele de pregatire ale participantilor.

2 camere pentru masaj
Masajul, indiferent daca este de relaxare, de recuperare sau anticelulitic, este detaliul care completeaza experienta “Moving”. Terapeutii sunt mereu la curent cu tendintele artei masajului, sunt pregatiti sa va ofere servicii personalizate.

Sauna & Hammam
Indiferent ca alegeti sauna finlandeza sau baia de aburi (hammam) acestea sunt ideale pentru momentele de destindere dupa o zi de munca, reprezentand un antidot sigur al stress-ului cotidian.

Kids Club
Un spatiu distractiv, special amenajat pentru copii, asteapta sa fie explorat de cei mici. Pe langa jucariile constructive si amuzante, tipice varstelor 3-12 ani, menite sa le dezvolte imaginatia, gandirea, indemanarea, aceasta zona cuprinde si jucarii ce le permit copiilor sa isi dezvolte motricitatea si coordonarea. Vor fi organizate programe speciale pentru copii: seri de lectura, de desen, concursuri, de desene animate etc.

Toate aceste servicii incluse in abonament.
Servicii suplimentare: masaj, lectii de inot, antrenamente personale. Peste 138.000 de membri in lume! Prezent in 125 de orase!
Grupul Moving este specializat in fitness si bunastare de peste 23 de ani. Din punct de vedere international, grupul Moving este prezent in peste 125 de tari si insumeaza aproximativ 120.000 de membri. Moving este acum nr. 1 in Frantasi nr.5 in Europa.

Conceptul Moving are la baza trei principii:
• o gama de exercitii inovative si exclusiviste, reinnoite in fiecare semestru
• planuri de training adaptate fiecarui membru in parte si bazat pe obiective
• cluburi mixte cu dimensiuni umane (in medie: 1000m2 / Club)

In functie de dorintele si obiectivele dumneavoastra, Moving va propune o gama larga de activitati diferite, cu programe si optiuni de plata extrem de flexibile.
Clubul Moving ofera clientilor sai posibilitatea de a practica fitness, cu ajutorul celor mai noi si moderne echipamente, preturi avantajoase, optiuni de plata flexibile.

Alături de o alimentaţie sănătoasă, sportul te poate ajuta să te menţii în formă. Orice sport înseamnăun plus de sănătate pentru cei ce îl practică.

Galerie Foto Club Moving Iasi

Program Club Moving Iasi:
L-V: 07:00-23:00
S-D: 08:00-20:00
Adresa Club Moving:
Str. Anastasiei Panu, nr.31, Iasi – in incinta Hotelului Moldova.
Telefon: 0232.210.765
Web: www.clubmoving.ro
E-mail: iasi@clubmoving.ro

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

8 Comments

8 Comments

  1. Pingback: Club Moving | Iasi 4u

  2. iesean

    July 23, 2011 at 12:50 pm

    Daca esti salariat si te duci mai ales in week-end – ca in timpul saptamanii vii seara obosit si nu-ti arde de prea multe mi se pare prea ridicat pretul (pt zona Moldovei) din septembrie -138 euro/luna, acum e 55 euro/luna reducere in iulie-august  pt ca sunt si alternative in aer liber si vor clienti. Sau abonament anual si platesti ceva mai putin. Nu inteleg de ce nu dau numai pachete la piscina, nu toti vor ora de samba sau aerobic. Oricum, pacat ca noi romanii nu stim sa facem mare lucru, au tinut in renovare piscina Moldova ani buni si acum au dat-o la francezi, parca era asa greu de renovat si nu puteau scoate banii invetiti. Tipic romanesc…si nu inteleg secretomania cu neafisarea pretului pe siteul lor, daca am fost si am intrebat si nu vreau, ce, nu pot scrie pe forumuri ?

  3. daniel

    November 18, 2011 at 9:46 pm

    Ma intereseaza pretul pentru o luna in care sa vin de 10 ori si sa  folosesc doar piscina ,fiindca doar innotul ma pasioneaza
    Va multumesc ,Daniel

  4. alex

    December 28, 2011 at 10:35 pm

    cred ca preturile nu sunt afisate pentru ca se negociaza direct la ei.. in functie de oameni, de program, oferte.. de ex eu cand am fost le-am zis ca pretul propus de ei mi se pare mare si ca de unele beneficii nu prea aveam nevoie.. si printre altele m-au intrebat si de cat as fi dispusa sa dau.. si de program..si au mai scazut din pret..

  5. pret

    March 8, 2012 at 11:56 pm

    Ma intereseaza care e pretul pentru piscina???din nefericire in iasul asta asa mare nu poti gasi un bazin unde sa te simti in largul tau si sa inoti,iar daca gasesti trebuie sa ai un salariu destul de maricel sa iti permiti sa vii macar odata pe saptamana cate 2 ore.la capitol am auzit ca e 35 ron ora si mi se pare super mare pretul,daca vii odata pe saptamana se duc 70 leuti,iar daca vrei sa vii saptamanal cam se duc 300 ron din cont.

  6. Razvan

    March 10, 2012 at 1:20 pm

    ar trebui sa faca un abonament la un pret accesibil strict doar pentru piscina , ca o parere , toata lumea ar avea de castigat , unii bani , altii sanatate 😛

  7. Andrei

    April 30, 2012 at 9:13 am

    Care este pretul doar pt piscina cam pt vreo 2 ore?

  8. buna

    October 22, 2012 at 4:12 pm

    VREAU SA STIU CAT ESTE ABONAMENTUL PE LUNA SALA,SAUNA SI PISCINA?????MULTUMESC!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top