Stiri

Top 5 Stiri din Iasi, Vineri 14 Decembrie

In fiecare zi incercam sa facem un top 5 al stirilor din Iasi, cele mai importante noutati care marcheaza evenimentele din orasul Iasi, incercam sa evitam stirile politice si pe cele publicitare.

Facem o sinteza a zilei, daca aveti sugestii de stiri puteti sa le publicati in zona de comentarii de mai jos, singura regula este de a mentine subiectele publicate. La finalul rubricii, vom publica si cate un cont de instagram.com a cate unui iesean care contribuie in anumita masura la imaginea orasului dar si cate un blog post.

Promotia zilei

Pentru EA: GUESS Apa de toaleta Guess Seductive, 75 ml, Pentru Femei

Pentru EL: CALVIN KLEIN Apa de toaleta Calvin Klein Man, 100 ml, Pentru Barbati

Top 5 Stiri din Iasi

Parcometru la Palas Mall Iasi
Din Ianuarie 2019 tariful va fi de 3Lei pentru 30 de minute si dupa ce platiti, tichetul trebuie lasat in parbrizul masinii intr-un loc vizibil. Cei care nu afiseaza tichetul risca blocarea rotii si taxa de deblocare costa 100 Lei.

Deschiderea Pieței de Crăciun la Ateneul Iași
Ateneul din Iaşi are bucuria de a vă invita la deschiderea Pieţei de Crăciun, eveniment ce va avea loc pe 15 decembrie 2018, la ora 18.30. A inceput sezonul colindelor, a zâmbetelor sincere de copil, a bucuriei enorme a primilor fulgi de nea şi a emoţiei primului om de zăpadă. Şi de aceea vă invităm la Ateneu pentru a trăi impreună şi cei mici şi cei mari deopotrivă fericirea acestui nou început.

Primul avion cu motor reactiv al Comandamentului Forţelor Aeriene Militare este expus la Iaşi
Yak 17 a fost restaurat de Aerostar Bacău. Acest unicat Yak 17 este in patrimoniu la Iaşi din 1961. “Era într-un stadiu avansat de degradare, motiv pentru care se impunea restaurarea lui. Pentru că la Centrul de Restaurare şi Conservare a Bunurilor de Patrimoniu mobil pe care îl avem în cadrul Palatului Culturii nu avem un restaurator specializat, am apelat la prietenii de la Aerostar Bacău. Ei au plătit restaurarea şi transportul dus-întors”, a spus conducerea Complexului Naţional Muzeal Moldova.

Plecaţi la drum? Iată unde puteţi suna după ajutor sau informaţii!
Şefii de la Drumuri Naţionale Iaşi au primit aprecieri la Colegiul prefectural de ieri pentru rapiditatea montării acelor benzi rezonante (transversale) pe carosabil, în faţa trecerilor de pietoni amenajate pe DN28/ E583, în dreptul localităţii Valea Lupului.

Cotnari trimite la export 10% din producţia de vinuri: Vindem în special în Europa. Pe primele locuri se situează Spania, Germania şi Italia
Cotnari vinde anual aproximativ 15 milioane de sticle de vin. Afacerile companiei s-au situat la 148 mil. lei în 2017.

Burger King va fi relansat în România
Lanțul de fast-food Burger King va fi relansat în România, unde la acest moment mai are doar un singur spațiu, în aeroportul Henri Coandă-Otopeni. Lanțul va fi relansat pe piața locală prin intermediul dezvoltatorului de restaurante AmRest, cu sediul în Polonia. AmRest operează atât Burger King, cât și KFC, Pizza Hut și Starbucks, având în portofoliu 2.015 de restaurante în 26 de țări.

Poza zilei din Iasi


Fotografie realizata de Andrei Cucu.

Ce poti face de Revelion 2019 in Iasi

Ofertele de Revelion 2019 ce au loc in Iasi
Ofertele restaurantelor si a cluburilor din orasul Iasi.

Ce s-a mai deschis nou in Iasi

5 to go a deschis a 3-a locație în Iași la Iulius Mall
Clienţii Iulius Mall sunt invitaţi să savureze o cafea delicioasă, în cea de a 3-a locaţie din Iaşi a brandului 5 to go. Cel mai mare lanţ de cafenele din Europa de Est, cu peste 100 de unităţi deschise în doar trei ani, este prezent la primul etaj al mall-ului, în zona magazinului Koton.

Bonus de Tehnologie

Apple Pay se lanseaza astazi in Germania
La 4 ani dupa lansarea din Statele Unite ale Americii, serviciul Apple Pay ajunge si in Germania. Se zvoneste ca in 2019 va ajunge si in Romania.

Piesa zilei

Instagramul zilei Iasi4u.ro – Site-ul nostru pe instagram, multe poze frumoase cu locuri si mancare din Iasi.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top