Stiri

5 to go a deschis a 3-a locație în Iași la Iulius Mall

Clienţii Iulius Mall sunt invitaţi să savureze o cafea delicioasă, în cea de a 3-a locaţie din Iaşi a brandului 5 to go. Cel mai mare lanţ de cafenele din Europa de Est, cu peste 100 de unităţi deschise în doar trei ani, este prezent la primul etaj al mall-ului, în zona magazinului Koton.

Prima locație 5 to go din Iași a fost deschisă în 2015 iar deschiderea acesteia a reprezentat doar începutul. Un an mai tâziu se deschidea 5 to go de pe Copou, Bulevardul Carol.

Conceptul 5togo a luat naștere atât din pasiunea și din dorința fondatorilor de a oferi cafea de calitate la un preț corect cât și în urma unor analize tehnice, de piață, prin care s-a reliefat necesitate bauturilor de tip << to go >> datorită cererii în creștere, mai ales pe segmentul corporate și academic.

Modelul de business al cafenelelor 5togo aduce pentru prima dată în România conceptul de fix price, totodată folosind în proportie de 100% materii prime produse de către furnizori români.

Pentru că cifra 5 reprezintă elementul de structură a business-ului 5togo clienții au 5 motive să revină în una dintre cafenele: gustul, profesionalismul, rapiditatea, diversitatea și stilul de viață.

Luna aceasta, a fost inaugurată noua locație situată în Iulius Mall, un spațiu cochet și cu un design unic, unde aroma cafelei se îmbină cu un personal mereu amabil și cu produse de cea mai bună calitate.

Facebook Comments Box

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Top 5 Stiri din Iasi, Marti 14 Decembrie – Iasi 4u

  2. Pingback: Top 5 Stiri din Iasi, Marti 22 Ianuarie – Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top