Stiri

14thlane.ro – unul dintre restaurantele de TOP din București

Cum ai reacționa dacă ți-aș comunica că există în București câteva minți geniale care au pus în balanță cele mai importante elemente atunci când vine vorba despre un spațiu ambiental, elemente precum stilul, atmosfera, respectiv muzica? Toate într-un singur loc, creat numai și numai pentru tine și pentru gusturile tale. 14Thlane.ro nu este doar un restaurant cu muzică live București, ci acesta se definește ca fiind un restaurant bun București. Cam clișeic ai putea spune, însă ideea din spatele acestei realizări nu doar că îți oferă ție de a găsi un alt restaurant București, ci și posibilitatea de a te bucura de un restaurant în București regie.

Cu alte cuvinte, un loc sau, mai bun spus, un proiect care a luat naștere din dorința de a oferi atât calitate prin mâncare și confort, cât și ospitalitate, cu atât mai mult cu cât atunci când spui 14Thlane, spui restaurant de TOP, care a fost abordat ca și construcția unui mare loc alimentar.

Un loc în care ți se oferă posibilitatea de a mânca, dar și a asculta muzică live, ce să-ți dorești mai mult? Dacă ești, așadar, în căutarea unei porții de mâncare, sau poate mai multe, de pe urma căreia să rămâi cu o amintire plăcută și să-ți dorești să mai revii, știi deja care este soluția perfectă.

14Thlane ca și spațiu de restaurant este destul de mare și pentru a profita de acesta, cei care au implementat proiectul s-au gândit și la varianta de a exista mai multe colțuri cu bucătării specializate în incinta lui, bucătării specializate care să ofere o gamă largă de experiențe bazate pe combinația dintre design și gătit. Mai mult decât atât, 14Thlane lucrează precum un mecanism alveolar, în sensul că zonele din restaurant sunt deschise în funcție de ore.

Și dacă până acum nu te-ai convins, nu e problemă, deoarece mai ai câteva momente să te decizi. Bineînțeles, când ai impresia că 14Thlane doar atât poate oferi, el te va surprinde și cu ideea de sală de petrecere. Așa că dacă ești decis să dai un party, dar localurile sau locurile la care deja ai apelat nu sunt disponibile, nu uita că există și varianta de a contacta personalul 14Thlane și de a le comunica nevoia ta.

Atât tu, cât și prietenii tăi vă puteți bucura de o seară de neuitat, de o petrecere de fotografiat sau, pur și simplu, vă puteți simți bine. De ce? Pentru că aveți unde!

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Veronica Anca Stefan

    September 9, 2019 at 8:14 am

    Adevarat unul dintre cele mai bune restaurante din Bucuresti, recomand 14ThLane.ro daca vreti un mic dejun, pranz sau o cina in Bucuresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top