Business

Locația perfectă pentru nunta ta – Jadore Ballroom București

ballroom bucuresti

Găsirea unei locații excelente este un punct cheie în planificarea nunții și este probabil cel mai important aspect al întregului eveniment. Există multe lucruri de luat în considerare atunci când alegi locul potrivit. Cât de mare trebuie să fie locația, pentru ce fel de eveniment trebuie să fie potrivită, cât poate costa? Deoarece saloanele de nuntă de la Jadore Ballroom București sunt adesea rezervate rapid, multe cupluri de miri, pentru a nu fi supuși presiunii, doresc să  rezerve salonul potrivit cât mai curând posibil. Uneori se iau decizii pripite, însă pentru a găsi locația potrivită fără stres, alege restaurantul de nuntă Jadore Ballroom București cu saloanele sale spectaculoase.

Cele trei saloane de nuntă de la Jadore Ballroom București

Vizualizează fiecare salon de nuntă de la restaurantul Jadore Ballroom București și fă o comparative, pentru a te asigura că ai ales salonul potrivit pentru nunta ta. Încearcă să-ți imaginezi cum va arăta nunta ta în fiecare dintre cele 3 saloane funcționale și unul care se va deschide în curând. Încearcă să-ți imaginezi unde vor mânca invitații, unde vor dansa și cum vă veți distra împreună. Dacă ai un număr foarte mare de invitați este posibil să alegi chiar și două saloane de nuntă. Jadore Ballroom are o suprafață totală de 850 de metri pătrați, incluzând aici cele trei saloane de nuntă, două dintre ele având o suprafață de 300 mp și unul de 250 mp, toate putând fi utilizate ca parte a evenimentului tău. Indiferent dacă nunta este sărbătorită într-un grup mai mic sau cu 120 de invitați, datorită dimensiunilor saloanelor, locația poate fi adaptată numărului tău individual de persoane. Așa că poți invita orice număr de persoane. Cu un ring de dans spațios restaurantul de nuntă Jadore Ballroom București este locul ideal pentru nunta ta. Mai mult decât atât poți face nunta în oricare dintre sectoarele 2,3,4 precum și Berceni și Popești Leordeni.

Pentru ca salonul preferat de tine să nu fie închiriat de o altă pereche de miri, cel mai bine este să-l rezervi din timp. Salonul poate fi rezervat fără obligații timp de câteva zile până la decizia finală, după care vei încheia un contract și vei face plata pentru rezervare. Saloanele de nuntă pot fi închiriate în orice perioadă a anului și indiferent de vremea de afară. Alegerea salonului de nuntă joacă un rol important pentru desfășurarea evenimentului. Pentru că sunteți un cuplu, decizia trebuie luată împreună, pentru a nu provoca neplăceri niciuneia dintre cele două părți ale contractului. Decizia finală vă aparține în totalitate. Dacă există două nunți în același timp, nu va exista niciun amestec, deoarece fiecare eveniment are propria sa zonă și totul este separat vizual unul de celălalt. Aruncă o privire la saloanele restaurantului de nuntă Jadore Ballroom București și lasă-te purtat de visare.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top