GSM

Asa ar putea arata noul iPhone 5

Update 4 octombrie 2011: Apple a lansat oficial noul iPhone 4s.
Orange confirma prin CEO-ul Stephane Richard ca Orange Franta va introduce in oferta s-a noul iPhone 5 din 15 octombrie, dar ramane de vazut daca si in Romania va intra la aceasi data.
Diseara, 4 octombrie vom afla de la Apple cum va arata si ce va putea face noul device iPhone 5.
Germanii de la macnews.de si giga.de au strans cap la cap informatiile despre noul gadget Apple, iPhone 5 ce va fi lansat oficial marti, 4 octombire si a creat o macheta care, dupa spusele lor va fi exact viitorul gadget Apple.
Prezentatorul face o comparatie intre iPhone 3, iPhone 4 si Samsung Galaxy S2 pentru a face o comparatie din punctul de vedere al aspectului si nu numai. Prezentatorul spune ca macheta creata de ei are sanse de 98% sa arate precum iPhone 5.

Conform acestuia, noul smartphone este din punctul de vedere al aspectului o combinatie dintre iPhone 4 si iPhone 3, partea din fata fiind ca cea de pe iPhone 4 iar spatele de pe iPhone 3.

Noul gadget Apple va fi mai subtire decat iPhone 4 dar mai lat, astfel ectranul va ajunge sa aiba o diagonala de 10.1 centimetri pe cand actualul telefon Apple are 8,9 centimetri.
Alt aspect specificat de catre jurnalistii germani este faptul ca butonul central va fi mai mare si va avea forma ovala, noutatea cea mai mare fiind ca acest buton nu va mai fi apasat ci va reactiona la atingere, precum cele doua butoane laterale de la Samsung Galaxy S2. Spatele lui iPhone 5 ar putea fi din aluminiu cu marginile rotunjite, spatele si materialul din care este facut amintind de modeul iPhone 2G.

Din cate se pare, zvonurile zic ca va avea o camera foto de 8 megapixeli, fata de 5 megapixeli cat are acum iPhone 4, rezolutia amintind de cea a modelului Samsung Galaxy S2, principalul concurent de pe piata a celor de la Apple.

Ramane de vazut daca nemtii au sau nu dreptate cu privire la designul noului iPhone 5, pana atunci va trebui sa ne hranim cu zvonuri..

Pe langa toate acestea noul sistem de operare iOS5 este asteptat cu mare curiozitate, mai ales ca s-au anuntat schimbat importante, asadar toate acestea le vom afla marti seara.

[fblikebutton]

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

3 Comments

3 Comments

  1. Pingback: Asa ar putea arata iPhone 5 | Bogdan Alupoaie's Blog

  2. Pingback: Urmareste LIVE lansarea noului iPhone 5 | Iasi 4u

  3. iasi4u

    October 4, 2011 at 4:20 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top