Stiri

Cafe Papillon se deschide la Palas Iasi din 8 octombrie

La Palas se deschide prima cafenea de tip businessO cafenea deosebit de elegantă şi rafinată de tip business class va fi inaugurată sâmbătă, 8 octombrie 2011, la parterul clădirii office United Business Center din cadrul ansamblului urbanistic Palas Iaşi. Café Papillon are un concept unic în regiunea de nord-est a ţării: cafenea, bar şi lounge cosmopolit. Ambientul spectaculos, meniul care aduce premiere, personalul ultraspecializat şi preţurile deosebit de atractive vor fideliza în scurt timp clienţii din Iaşi, dar şi din regiune.

palas_cafe-papillon-11

Prima cafenea deschisă la Palas are o capacitate de 100 de locuri la interior şi, din primăvară, alte 150 pe terasă. Café Papillon va funcţiona în intervalul 8 dimineaţa – 1 noaptea, iar în weekend până la ultimul client.

palas_cafe-papillon-21

Micul dejun, business lunch-ul şi aperitivele calde sau reci cu specific internaţional, preponderent italian şi francez, compun meniul elaborat, deosebit de accesibil ca preţ. Conceptul „business lunch” este atractiv prin produsele noi aduse în nord-estul ţării. O gamă largă de specialităţi pe bază de cafea din Jamaica, Kenia, Brazilia şi Columbia, delicatese, produse exotice, specialităţi, şampanie şi lichioruri fine vor fi la Palas, în Café Papillon. „Trainerul adus special pentru pregătirea angajaţilor Papillon a fost Francesco Sanapo, lider în 2010 şi 2011 World Barista Campionship”, a precizat Bogdan Juverdeanu, managerul Café Papillon, care avut şansa de a colabora cu cei mai buni barmani ai Italiei, la Emporio Armani Caffé în Milano.

palas_cafe-papillon-41

Inedit este şi faptul că persoanele care aleg să îşi petreacă timpul în acest business place rafinat vor putea achiziţiona şi preparate din cafea sau ciocolată de tip suvenir.

Café Papillon rivalizează cu cafenele de top din Florenţa, de unde a fost inspirat şi designul. Avangardist, acesta îmbină spectaculos actualele tendinţe cu elemente baroce în mobilier şi decor. Un set de canapele capitonate din piele ecologică, în cromatica nucului, fotolii confortabile din piele în nuanţe ivorii şi scaunele înalte arămii se disting între mesele dreptunghiulare, pătrate, circulare şi spectaculosul blat al barului arcuit, masiv, din piatră naturală. Pereţii au inserţii contrastante din lemn preţios, închis la culoare, şi piele gofrată bej. Elementul de design observabil din orice punct al cafenelei este arborele de cafea stilizat şi iluminat pe fundalul barului. „Turiştii au apreciat Iaşul ca fiind Florenţa României. Vecinătatea Palatului Culturii şi amplasarea cafenelei la parterul unei clădiri office high class sunt factori care ne-au determinat să alegem un design care să combine spectaculos aceste elemente”, a mai precizat Bogdan Juverdeanu.

Galerie Foto Café Papillon

[fblikebutton]

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Alex

    April 29, 2012 at 12:57 pm

    Cat costa o cafea? ce preturi sunt? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top