Stiri

Pe 26 aprilie Vodafone ofera SUPER REDUCERI la smarphone-uri precum iPhone 5 si Nokia Lumia 920

Vodafone a anuntat oficial lansarea unei campanii de cumparaturi la nivel national in genul “Black Friday”, doar ca de data asta va purta numele de “RED Friday” special pentru promovarea noului tip de abonament numit RED.
Pe 26 aprilie 2013, Vodafone ofera SUPER REDUCERI in magazinul sau online la smarphoneuri precum iPhone 5 si Nokia Lumia 920, reducerile vor fi substantiale, astfel pot ajunge pana la 200 de Euro.

Vezi cel mai bun pret pentru iPhone 5

Poti cumpara la preturi foarte avantajoase smartphoneuri precum Sony Xperia Z, BlackBerry Z10, Nokia Lumia 920, iPhone 5. Le poti avea la 0 Lei daca achizitionezi un abonament lunar de 65 de Euro pe o perioada de 2 ani.

Vezi aici cel mai bun pret pentru noul Samsung Galaxy S4.

Vodafone a lansat trei tipuri de abonament RED, care ofera minute si mesaje text in retea nelimitate, impreuna cu mai multe avantaje:

RED 29 include minute si SMS-uri nelimitate in orice retea nationala, apeluri nelimitate catre orice retea internationala fixa, 500 MB trafic de date, spatiu de stocare CLoud de 15 GB si acces gratuit la Vodafone Protect, toate acestea pentru un abonament de 29 de Euro pe luna.

RED 45 ofera utilizatorilor minute si SMS-uri nelimitate in orice retea nationala, apeluri nelimitate catre orice retea fixa europeana, 2 GB de trafic de date, 25 GB spatiu de stocare in Cloud, 100 de minute in retelele europene mobile si utilizarea gratuita a Vodafone Protect si a Asigurarii Mobile, pentru 45 de Euro pe luna.

Vezi cel mai bun pret pentru Nokia Lumia 920

RED 65 ofera apeluri si mesaje nelimitate in retea, aopeluri internationale pentru orice rea fixa din europa, 250 de minute internationale in retelele europene mobile, 4 GB de trafic de date, 50 GB spatiu de stocare Cloud si utilizare gratuita a Vodafone Protect si a Asigurarii Mobile, pentru 65 de Euro pe luna.

Preturile abonamentelor includ TVA, iar traficul de Internet Mobil are viteze de pana la 43,2 Mbps.

De RED Friday, clientii noi si existenti care aleg abonamentul RED 29 pe doi ani beneficiaza de o reducere de pana la 50 de Euro la smartphone-urile din magazinul online Vodafone.

Vezi cele mai bune preturi la telefoane mobile

In schimb abonatii RED 45 care aleg un abonament pe doi ani primesc un discount de pana la 100 de Euro pentru alegerea acestui tip de abonament.

Dar abonatii de RED 65 vor putea cumpara cu 0 Euro ultimile aparitii de smartphone din magazinul online Vodafone precum SOny XPeria Z, BlackBerry Z10, iPhone 5, Nokia Lumia 920.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top