Auto - Moto

AutoBild dezvaluie Dacia Citadine si Logan 2

AutoBild dezvaluie Dacia Citadine si Logan 2Revista germana Autobild.de dezvaluie cum va arata urmatoarea Dacie de dupa Lodgy, aceasta numindu-se Dacia Citadine, la care se adauga si o noua generatie de Logan.
In decursul timpului, au umblat foarte multe zvonuri privind masina de 2500 de Euro, posibil sa fie Dacia, in schimb nemtii vin cu informatii ce nici noi romanii nu am reusit sa procure din timp.

Dacia Citadine este noul model de clasa mini, la care se adauga Dacia Lodgy ce va fi lansata oficial la Salonul Auto de la Geneva 2012, iar o noua surpriza reprezinta Dacia Logan 2 ce se pare ca va fi pregatita pana la Salonul Auto de la Paris 2012, dupa cum a afirma recent Laurens van den Acker, designer sef la Renault.

AutoBild dezvaluie Dacia Citadine si Logan 2

Noua Dacia Logan 2 va avea partea frontala mai puternica, iar aspectul masinii va fi mult mai modern, nu neaparat practic precum actualul Logan.

Atuurile marcii vor fi aceleasi, pretul acceptabil si utilitatea automobilelor cand vine vorba de spatiu, doar ca acestea nu sunt de ajuns pentru secolul in care traim.

Noua masina este pozitionata undeva intre Renault Fluence si Skoda Octavia, VW Passat, Ford Focus si Chevrolet Cruze, dar aceasta pozitionare este din cauza aspectului din punctul de vedere al dimensiunilor, va fi in continuare o masina low cost dor ca va avea un chip modern.

AutoBild dezvaluie Dacia Citadine si Logan 2

Cu o saptamana in urma, la Salonul Auto International de la Paris a fost prezentata Dacia Lodgy Glace, iar astazi britanicii de la Car Magazine au publicat prima imagine a Daciei Lodgy.

Prima imagine cu Dacia Lodgy
Nu stim daca imaginea este un retus pe calculator sau o imagine oferita oficial de catre Dacia, dar nu trebuie sa ne facem griji, pentru ca in scurt timp Dacia va oferi primele imagini oficiale ale prmului model din gama Dacia care vine cu sistemul ESP din nivelul de echipare standard.

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Din martie 2012 vom avea Dacia Lodgy pe piata | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top