Auto - Moto

Primele imagini cu Dacia Logan 2 si Sandero 2

Primele imagini cu Dacia Sandero 2 si Logan 2Dacia Logan 2 si Sandero 2 vor fi noile proiecte ale constructorului roman de automobile. La Salonul Auto de la Paris 2012 ce va avea loc in toamna, dupa zvonuri, Dacia va prezenta editia de serie pentru Sandero 2 dar si prototipul noului Logan 2, problema e ca in momentul acesta nu exista din partea oficialilor nici o informatie facuta publica.

Situl noticiasautomotivas.com.br publica doua imagini cu noile generatii de Logan si Sandero, din ce se stie Dacia a scos la teste doua masini dar camuflate complet, dar brazilienii au scos cateva imagini ce ar putea infatisa noile masini.

Primele imagini cu Dacia Sandero 2 si Logan 2

Aspectul celor doua automobile se schimba foarte mult, ceea ce demonstreaza inca odata ca Dacia a evoluat nu doar prin noua infatisare a lui Lodgy ce se fabrica doar in Maroc, noile automobile au grila frontala complet noua, la fel si blocurile optice. Tot din zvonuri se preconizeaza ca Dacia Sandero 2 va semana cu actuala generatie de Volkswagen Polo, iar Dacia Logan 2 pare o combinatie dintre Renault Fluence in partea din fata, iar in spate aduce mult a Renault Clio Symbol.

Primele imagini cu Dacia Sandero 2 si Logan 2

Cu siguranta vom afla mai multe informatii in toamna in cadrul Salonului International de la Paris 2012.

Primele imagini cu Dacia Sandero 2 si Logan 2

Cel mai ieftin RCA

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Dacia prezinta noul Logan MCV 2 | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top